Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce a spus Putin la prima aparitie in public, dupa doua saptamani de tacere

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Putin la prima aparitie in public, dupa doua saptamani de tacere

Viata ar fi plictisitoare fara barfe a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, cu referire la speculatiile generate de absenta lui de aproape doua saptamani din viata publica, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Putin reapare in public, dupa zece zile de absenta si speculatii

Vladimir Putin participa, luni, la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev, la Palatul Konstantinovski, langa Sankt Petersburg, dupa zece zile de absenta si un val de speculatii despre locul in care se afla si sanatatea celui mai puternic om din Rusia, relateaza Tass online. , citat de Mediafax.

Vladimir Putin a reaparut in public, dupa 10 zile de absenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aparut luni in public dupa o absenta de zece zile care a alimentat numeroase zvonuri si speculatii, relateaza AFP. Putin rus ar fi declarat ca viata ar fi plicticoasa fara barfe.

Putin a reaparut in public, dupa zece zile de absenta: Liderul de la Kremlin s-a intalnit cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev

Vladimir Putin a reaparut in public dupa zece zile de absenta. Liderul de la Kremlin participa luni la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev la Palatul Konstantinovski de la Strelna, langa.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: primavara capricioasa cu temperaturi oscilante

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada a 16 - 29 martie. Potrivit acesteia, vom avea parte de de temperaturi oscilante, insa sfarsitul acestei saptamani vine cu temperaturi mai ridicate decat cele normale ale acestei perioade.

Timp de doua saptamani RATB testeaza primul autobuz electric, iar bucurestenii nu platesc calatoria. Cum arata acesta si pe ce linie circula (FOTO)

Incepand de astazi, pentru doua saptamani, Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB), testeaza un autobuz electric cu care bucurestenii pot circula gratuit deoarece acesta nu este prevazut cu cititoare de.

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis, luni, o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor,valabila pentru urmatoarele doua saptamani, pentru toate regiunile din tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

E nevoie urgenta de sirop antiretroviral pentru copiii cu HIV. Stocul se termina in doua saptamani

Stocul de sirop antiretroviral pentru copiii cu HIV mai ajunge pentru doua saptamani, si trebuie facute urgent comenzi, acesta fiind singurul tratament care previne imbolnavirile pentru acesti copii, de la sase.

Un alt apropiat al fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici a fost gasit mort in conditii suspecte. Este al treilea caz de acest gen din ultimele doua saptamani

Trupul lui Oleksandr Peklusenko, aliat al fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici, a fost gasit fara suflare in casa sa din sud-estul Ucrainei, acesta fiind al treilea deces suspect in doua saptamani in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )