Libnet.ro
UNICEF

08:15

Igor Dodon, la trei luni de mandat: Moldovenii au recapatat increderea in institutia prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, la trei luni de mandat: Moldovenii au recapatat increderea in institutia prezidentiala

Presedintele tarii a ajuns la trei luni de mandat. in acest context, Igor Dodon a enumerat cateva din reusitele lui din aceasta perioada. in opinia sefului statului, principalul succes l-a constituit recapatarea increderii cetatenilor in Presedintie. continuă pe Adevărul

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu.

Presedintele Parlamenului il critica pe Igor Dodon, pentru initiativa de a inlocui Istoria Romanilor cu cea a Republicii Moldova

Presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu, a criticat, luni, initiativa presedintelui Igor Dodon de a inlocui Istoria Romanilor cu Istoria Moldovei.

Igor Dodon, acuzat de fraudarea alegerilor la Ungheni

Veterani ai razboiului de pe Nistru si membri ai Asociatiei Obstesti Onoare, Demnitate si Patrie il acuza pe Igor Dodon de fraudarea alegerilor in raionul Ungheni, prin coruperea alegatorilor. Acestia au prezentat carnetul de lucru a liderului socialistilor de la Ungheni care ar contine nume, semnaturi si sumele de bani pe care le-ar fi primit alegatorii din zona pentru sustinerea candidatului PSRM la alegerile prezidentiale.

Igor Dodon critica initiativa democratilor privind anularea imunitatii deputatilor: Guvernarea va incerca sa intimideze cu dosare fabricate, fie pentru a le inchide gura alesilor, fie pentru a-i forta sa devina neutri

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat, marti, initiativa parlamentarilor PDM privind anularea imunitatii deputatilor, pe motiv ca este un instrument suplimentar de presiune si santaj politic al democratilor.

Igor Dodon prins ca face specula cu pasapoarte si de ce se vad cele doua guverne

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, face specula cu pasapoartele moldovenesti. Totul se rezuma acum la cat vor costa aceste pasapoarte ce ofera libera circulatie in spatiul european. Cu toate acestea, altele sunt motivele pentru care se intalnesc pe 23 martie guvernele Romaniei si Republicii Moldova.

Igor Dodon a semnat decretul de revocare a ministrului Eduard Grama

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul cu privire la revocarea lui Eduard Grama din functia de ministru al Agriculturii si industriei alimentare. intr-o postare pe Facebook, seful statului a scris ca este gata sa se semneze in fiecare zi decrete de revocare a demnitarilor din aceasta guvernare, transmite IPN.

Un copil in varsta de un an si trei luni a murit dupa ce a cazut intr-un parau

Un copil in varsta de un an si trei luni, din comuna Stanesti, a cazut intr-un parau din spatele casei si a murit inecat.

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele unor parinti din Satu Mare, dupa ce copilul de un an si trei luni a baut ulei incins

Parintii unui copil de un an si trei luni sunt cercetati penal pentru vatamare din culpa, dupa ce acesta ajuns la spital, cu arsuri grave, din cauza ca a baut ulei incins.

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

Vremea se incalzeste! Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pe trei luni

Meteorologii anunta o vreme mai calda pentru urmatoarele trei luni, in care valorile termice se vor situa in limitele normelor climatologice. in ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )