Libnet.ro
UNICEF

23:30

Stare de alerta in Islanda din cauza unui vulcan care a inceput sa erupa in urma cu trei zile

Antena3 Antena3,
Stare de alerta in Islanda din cauza unui vulcan care a inceput sa erupa in urma cu trei zile

Este stare de alerta in Islanda, unde vulcanul Bardarbunga erupe de trei zile. Eruptia este asa de intensa incat lava a fost propulsata pana la o inaltime de 50 de metri. La sfarsitul saptamanii. continuă pe Antena3

Islanda: Cod rosu de alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

Autoritatile islandeze au ridicat din nou, duminica, la rosu, cel mai inalt nivel, alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga. Eruptia s-a produs in zorii zilei, printr-o noua falie.

Cod portocaliu in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

O noua eruptie a vulcanului Bardarbunga a determinat autoritatile din Islanda sa emita duminica o avertizare cod Rosu de pericol si sa impuna o interdictie partiala a traficului aerian deasupra vulcanului. Alerta a fost diminuata ulterior la nivelul portocaliu.

Fotografii nud ale unor vedete au ajuns pe internet din cauza unui hacker

Fotografii nud ale mai multor vedete americane, printre care se numara actrita Jennifer Lawrence si cantaretele Rihanna si Avril Lavigne, au aparut, duminica, pe retelele sociale, dupa ce conturile iCloud ale acestora au fost sparte. , informeaza Mediafax.

COD ROSU in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

O noua eruptie a vulcanului Bardarbunga, petrecuta duminica dimineata, a determinat autoritatile islandeze sa emita un cod rosu de pericol, ceea ce presupune o interdictie partiala a traficului aerian deasupra vulcanului.

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, inchisa din cauza alunecarilor de teren

Drumul National 10 Buzau-Brasov, blocat de duminica seara in zona barajului de la Siriu, ramane inchis din cauza alunecarilor de teren care s-au reactivat, aducand pe sosea importante cantitati de aluviuni.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

Sportiva rusoaica Maria Sarapova ar lua in considerare sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin, scrie Page Six. Rusoaica a fost pusa pe.

MAE: Avertizare de calatorie in Bosnia si Hertegovina, din cauza furtunilor puternice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care merg in Bosnia si Hertegovina ca, intre 3 si 7 septembrie, tara se afla sub cod portocaliu de furtuni puternice, ploi, vant si grindina.

Omer Tetik, Banca Transilvania: Bancile pierd bani din cauza excesului de lichiditate. Banii trebuie sa ajunga in economia reala

Piata financiara din Romania este caracterizata in prezent printr-un exces de lichiditate care ar trebui orientata spre economia reala, crede Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )