Libnet.ro
UNICEF

17:15

Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

B1 B1,
Maria Sarapova ar vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate de presedintele Vladimir Putin

Sportiva rusoaica Maria Sarapova ar lua in considerare sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptate la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin, scrie Page Six. Rusoaica a fost pusa pe. continuă pe B1

Maria Sarapova vrea sa renunte la cetatenia rusa din cauza lui Putin. Multi vor arunca pasapoartele rusesti!

Rusoaica Maria Sarapova intentioneaza sa renunte la cetatenia rusa din cauza unei legi adoptata la cererea expresa a presedintelui rus Vladimir Putin.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, inchisa din cauza alunecarilor de teren

Drumul National 10 Buzau-Brasov, blocat de duminica seara in zona barajului de la Siriu, ramane inchis din cauza alunecarilor de teren care s-au reactivat, aducand pe sosea importante cantitati de aluviuni.

Islanda: Cod rosu de alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

Autoritatile islandeze au ridicat din nou, duminica, la rosu, cel mai inalt nivel, alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga. Eruptia s-a produs in zorii zilei, printr-o noua falie.

Cartierele generale ale armatei suedeze ridica nivelul de alerta, din cauza crizei ucrainene

Armata suedeza a anuntat, sambata, ca a ridicat nivelul de alerta in cartierele sale generale, din cauza crizei ucrainene, iar premierul a apreciat ca actualul comportament al rusilor este comparabil cu cel din.

Calatorii unui tren de pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu la doua vagoane

Calatorii unui tren care circula pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu izbucnit in doua vagoane. Pompierii au intervenit pentru stingerea flacarilor.

Volksbanken AG - pierderi semestriale de 186 de milioane de euro, din cauza diviziei din Romania

Grupul bancar austriac Volksbanken AG oVAG) a anuntat ieri ca in primele sase luni ale acestui an a inregistrat pierderi de 185,8 milioane de euro, fata de 55,7 milioane euro in perioada similara a anului trecut, in principal din cauza diviziei din Romania VB RO), care trebuie vanduta pana la sfarsitul lui 2015, transmite APA, potrivit Agerpres.

UCRAINA: Kievul, acuzat de sabotaj din cauza deselor pene de curent din Crimeea

Intreruperi masive ale alimentarii cu energie electrica au avut loc in noaptea de duminica spre luni in mai multe orase din Crimeea, peninsula ucraineana alipita de Rusia, autoritatile locale acuzand Kievul de sabotaj, au anuntat agentiile ruse.

Cod portocaliu in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

O noua eruptie a vulcanului Bardarbunga a determinat autoritatile din Islanda sa emita duminica o avertizare cod Rosu de pericol si sa impuna o interdictie partiala a traficului aerian deasupra vulcanului. Alerta a fost diminuata ulterior la nivelul portocaliu.

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii. Barbatul, spun politistii avea o alcoolemie mai mare de 1 la mie. Fostul director spune ca a.

Netanyahu: Israelul a incetat conflictul in Gaza, din cauza altor amenintari regionale

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sambata, pentru televiziunea publica din tara sa, ca Israelul a acceptat incetarea ostilitatilor in Fasia Gaza pentru a-si pastra resursele in fata altor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )