Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cod portocaliu in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

O noua eruptie a vulcanului Bardarbunga a determinat autoritatile din Islanda sa emita duminica o avertizare cod Rosu de pericol si sa impuna o interdictie partiala a traficului aerian deasupra vulcanului. Alerta a fost diminuata ulterior la nivelul portocaliu. continuă pe România Liberă

COD ROSU in Islanda din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

O noua eruptie a vulcanului Bardarbunga, petrecuta duminica dimineata, a determinat autoritatile islandeze sa emita un cod rosu de pericol, ceea ce presupune o interdictie partiala a traficului aerian deasupra vulcanului.

Islanda: Cod rosu de alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga

Autoritatile islandeze au ridicat din nou, duminica, la rosu, cel mai inalt nivel, alerta aviatica din cauza unei noi eruptii a vulcanului Bardarbunga. Eruptia s-a produs in zorii zilei, printr-o noua falie.

Cartierele generale ale armatei suedeze ridica nivelul de alerta, din cauza crizei ucrainene

Armata suedeza a anuntat, sambata, ca a ridicat nivelul de alerta in cartierele sale generale, din cauza crizei ucrainene, iar premierul a apreciat ca actualul comportament al rusilor este comparabil cu cel din.

Calatorii unui tren de pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu la doua vagoane

Calatorii unui tren care circula pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu izbucnit in doua vagoane. Pompierii au intervenit pentru stingerea flacarilor.

Volksbanken AG - pierderi semestriale de 186 de milioane de euro, din cauza diviziei din Romania

Grupul bancar austriac Volksbanken AG oVAG) a anuntat ieri ca in primele sase luni ale acestui an a inregistrat pierderi de 185,8 milioane de euro, fata de 55,7 milioane euro in perioada similara a anului trecut, in principal din cauza diviziei din Romania VB RO), care trebuie vanduta pana la sfarsitul lui 2015, transmite APA, potrivit Agerpres.

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii

Un fost director al Uzinei de Apa din Tulcea a provocat un grav accident de circulatie din cauza bauturii. Barbatul, spun politistii avea o alcoolemie mai mare de 1 la mie. Fostul director spune ca a.

Netanyahu: Israelul a incetat conflictul in Gaza, din cauza altor amenintari regionale

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sambata, pentru televiziunea publica din tara sa, ca Israelul a acceptat incetarea ostilitatilor in Fasia Gaza pentru a-si pastra resursele in fata altor.

Peste 2,8 milioane de persoane sufera din cauza secetei

O seceta severa a facut ravagii printre culturile de cereale din America Centrala, iar peste 2,8 milioane de persoane au dificultati in a-si procura hrana, a avertizat vineri Programul Alimentar Mondial PAM) al Natiunilor Unite.

Marea Britanie: Supermarketurile au ramas fara gheata din cauza campaniei ALS Ice Bucket

ALS Ice Bucket a facut ca multe supermarketuri din orase britanice sa ramana fara gheata, pe masura ce campania a luat amploare in randul populatiei, transmite dailymail. co. uk. Rafturile din congelatoare.

Primaria Capitalei, nevoita sa mareasca pretul gigacaloriei din cauza situatiei economice dezastruoase de la RADET si ELCEN

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti seara ca retrage din dezbatere publica proiectul de hotarare de Consiliu General prin care RADETcerea majorarea pretului de transport al gigacaloriei cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )