Libnet.ro
UNICEF

13:15

Stare de URGENTA in Macedonia din cauza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Stare de URGENTA in Macedonia din cauza refugiatilor

Guvernul macedonean a decretat joi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, ca urmare a numarului foarte mare de imigranti clandestini care trec aceste frontiere in drumul lor catre Europa. continuă pe România Liberă

Stare de urgenta in Macedonia, din cauza numarului mare de imigranti

Guvernul Macedoniei a decretat joi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, din cauza numarului foarte mare de imigranti care trec frontierele in incercarea de a ajunge in Uniunea.

Nemtii dau in clocot din cauza refugiatilor. Merkel: Nu este demn de tara noastra

O crestere a atacurilor si a discursului rasist impotriva refugiatilor ce solicita azil in Germania a dat nastere unei adevarate furtuni in natiunea unde nazistii au predat o lectie periculoasa despre intoleranta, noteaza Washington Post.

Macedonia a declarat stare de urgenta din cauza valului de refugiati

Guvernul macedonean a decretat astazi stare de urgenta in zona granitelor din nordul si sudul tarii, ca urmare a numarului foarte mare de imigranti clandestini care trec aceste frontiere in drumul lor catre Europa, transmite agentia locala MIA.

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

FRF, amendata cu 17.000 de UEFA din cauza incidentelor de la Belfast

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata cu 17. 000 de euro de Comsia de Disciplina a UEFA din cauza incidentelor provocate de suporterii romani la meciul din deplasare, din preliminariile Euro 2016, de la.

Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, ieri, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Ministrul Agriculturii, audiat in Parlament din cauza secetei

Nini Sapunaru, presedintele Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, a declarat, marti, ca saptamana viitoare Comisa se va reuni pentru a lua in discutie situatia creata in agricultura din cauza secetei, la discutii,urmand sa participe si ministrul Daniel Constantin.

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )