Libnet.ro
UNICEF

09:15

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18. continuă pe Antena3

Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

Incepand de luni, locuitorii din municipiul Bacau au ramas fara apa calda din cauza unor lucrari care au loc la reteaua de distributie. Lucrarile de reparatii si intretinere pe care le vom face pe.

Horoscopul zilei - 17 august. Alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate

Zi de luni plina de evenimente surpriza pentru toti nativii zodiacului. Se pare alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate pentru toti. BERBEC horoscopul zilei de luni, 17 augustZi de luni destul.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Ministrul Agriculturii, audiat in Parlament din cauza secetei

Nini Sapunaru, presedintele Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, a declarat, marti, ca saptamana viitoare Comisa se va reuni pentru a lua in discutie situatia creata in agricultura din cauza secetei, la discutii,urmand sa participe si ministrul Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Fermierii care au pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri

Fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de la bugetul de stat, dar numai dupa ce vor fi finalizate evaluarile facute de comisiile constituite pe langa prefecturi, a declarat ieri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, la finalul discutiilor cu fermierii.

Coreea de Nord ameninta ca va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc din cauza razboiului de propaganda

Coreea de Nord a amenintat ca va raspunde prin forta si va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc, dupa ce materiale de propaganda au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granita tensionata dintre cele doua tari, relateaza Mediafax, citand DPA. cFortele marionete nu ar trebui sa uite nicio clipa ca intreaga Coree de Sud s-ar putea transforma intr-o mare de foc din cauza operatiunilor nesabuite de distribuire a manifestelor, a afirmat armata nord-coreeana.

HOROSCOP 18 august: Taurii sunt curajosi. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 18 august. Gemenii si leii fac sau primesc o invitatie la un eveniment, berbecii petrec momente magice alaturi de persoana iubita, iar varsatorii au o oportunitate excelenta.

MACRO NEWSLETTER 18 August 2015

Productia industriala din SUA si-a accelerat cresterea anuala in iulie 2015, pana la 1,3%, de la 1,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,6%, dupa un avans de 0,1% in luna anterioara.

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

Mehedinti: Pe Dunare se lucreaza cu 60% din capacitatea de transport a marfurilor, din cauza cotelor scazute

Traficul naval se desfasoara in continuare cu restrictii in aval de barajul Portile de Fier II din cauza debitului Dunarii care inregistreaza la intrarea in tara, sectiunea Bazias, 2. 600 metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )