Libnet.ro
UNICEF

05:30

Stare de urgenta in trei orase din Slovenia. Armata a fost mobilizata

Antena3 Antena3,
Stare de urgenta in trei orase din Slovenia. Armata a fost mobilizata

Mii de migranti inca trec ilegal granita intre Croatia si Slovenia. Nicio somatie sau amenintare nu ii mai poate opri. Autoritatile nu mai fac niciun efort sa-i indrume spre centre de primire. Refugiatii. continuă pe Antena3

INCENDIU la o tabara din Slovenia, provocat de refugiati

Un incendiu a izbucnit, miercuri, intr-o tabara de refugiati de la frontiera Sloveniei cu Croatia. Mai multi imigranti, care vor sa ajunga in vestul Europei prin Balcani, au dat foc unor paturi, nemultumiti de conditii, dupa ce au intrat in Slovenia traversand inot un rau.

Capitala europeana a culturii 2021: 14 orase din Romania, selectate pentru a concura la titlu

Candidaturile oraselor Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sfantu Gheorghe, Suceava, Timisoara si Targu-Mures la titlul de Capitala europeana a culturii 2021 au fost acceptate, in urma analizarii.

Analiza: Simona Halep impotriva celor trei adversare din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor din acest an din postura de principala favorita, dupa ce lidera mondiala Serena Williams a declinat participarea. Chiar si asa, Halep trebuie sa puna in teren cel mai bun tenis al sau pentru a ajunge in semifinale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )