Libnet.ro
UNICEF

09:45

Starea de urgenta, prelungita cu 30 de zile. Noi masuri de relaxare, anuntate de Guvern

Antena3 Antena3,
Starea de urgenta, prelungita cu 30 de zile. Noi masuri de relaxare, anuntate de Guvern

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand de miercuri, data de la care vor fi ridicate mai multe restrictii. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si seful DSU, Raed Arafat au anuntat ce purtatul mastii si triajul epidemiologic raman in continuare obligatorii. continuă pe Antena3

Document. Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile. Noi masuri de relaxare, anuntate de Guvern

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand de miercuri, data de la care vor fi ridicate mai multe restrictii. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si seful DSU, Raed Arafat au anuntat ce purtatul mastii si triajul epidemiologic raman in continuare obligatorii.

Noi masuri de relaxare, aplicate de luni

O noua serie de masuri de relaxare vor fi aplicate de luni pe teritoriul Romaniei, prelungirea starii de alerta urmand sa fie decisa cel mai probabil marti, dupa cum a anuntat Executivul.

Tara cu cele mai multe decese COVID-19 in Europa ia noi masuri de relaxare a restrictiilor. Ce a decis Guvernul Marii Britanii

Marea Britanie se pregateste de o noua etapa de relaxare a masurilor restrictive inpuse in contextul pandemiei de coronavirus, planificata pentru 4 iulie. in acest caz, se ia in considerarea reducerea.

Ungaria ridica starea de urgenta, care i-a permis lui Viktor Orban sa conduca prin decret

Parlamentul ungar a aprobat marti ridicarea controversatei stari de urgenta instituita in lupta impotriva epidemiei covid-19, care i-a permis premierului Viktor Orban sa guverneze prin decret timp de peste doua luni, atragandu-si critici aspre, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )