Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un stat european isi deschide portile pentru romani. Salarii de 6.000 de euro

B1 B1,
Un stat european isi deschide portile pentru romani. Salarii de 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene isi dschide portile pentru romani. Elvetia a anuntat ca elimina restrictiile pentru romanii care vor sa munceasca acolo. Guvernulfederal de laBerna. continuă pe B1

Un stat european isi deschide larg portile pentru romani. Salariile ajung si la 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene, unde deja traiesc circa 30. 000 de romani, a anuntat ca, din luna mai 2019, isi va deschide larg portile pentru romanii care vor sa munceasca, eliminand toate restrictiile existente.

Arcul de TRIUMF din Bucuresti isi deschide portile: Cand va putea fi vizitat maretul monument

Arcul de Triumf din Capitala va putea fi vizitat joi, sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00, astfel ca circulatia rutiera de pe banda adiacenta monumentului va fi restrictionat, relateaza.

Romanii vor fi primiti intr-un nou stat european. Salariile ajung si la 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene, unde deja traiesc circa 30. 000 de romani, a anuntat ca, din luna mai 2019, isi va deschide larg portile pentru romanii care vor sa munceasca, eliminand toate.

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )