Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stat vs. contribuabili. Cine castiga mai mult de pe urma sistemului TVA la incasare?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Stat vs. contribuabili. Cine castiga mai mult de pe urma sistemului TVA la incasare?

Noul sistem de TVA la incasare, care trebuie implementat obligatoriu de contribuabilii care au o cifra de afaceri de pana la 500. 000 de euro, nu le aduce acestora avantaje considerabile, insa vine cu siguranta cu multe dificultati in aplicare, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Politic Show: Europarlamentarii romani, rebelii Bruxelles-ului din cauza Palestinei. EBA: 'Obtinerea calitatii de stat observator la ONU ar legitima actiunile Hamas', Cine minte mai mult? Topul minciunilor lui Victor Ponta si Traian Basescu; Razboi

Afisele electorale, amplasate ilegal, ale candidatilor clujeni au fost marcate de necunoscuti cu stampila 'nas de porc'. Multe dintre afisele cu candidatii la Parlamentul Romaniei, postate in spatii. Ion Stan inventeaza scuze pentru mita. Deputatul PSD, Ion Stan, a incercat ieri sa implice SRI in scandalul de coruptie care-l are drept protagonist. Audiat in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, Stan l-a acuzat pe.

Ministrul german de Finante: Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul de ajutor financiar pentru Grecia, transmite Realitatea. net.

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Romania exporta busteni si importa hartie. Exporta grau si importa biscuiti. Ca sa produca 1000 de euro PIB cheltuie de aproape 3 ori mai mult ca statele europene. Asta competitivitate!

Romania pare sa nu aiba nicio strategie, cata vreme exporta busteni si importa hartie. Suntem de asemenea exportatori de grau si importatori de biscuiti. Mai mult, importam sare si nu in ultimul rand, reziduuri alimentare. Iar ca sa producem 1000 de euro PIB, cheltuim de 2,7 ori mai multa energie ca media statelor europene. Cum sa devii competitiv?, a declarat luni Ionut Dumitru la o conferinta desfasurata la BNR si organizata de revista Finantistii.

Angelina Jolie, gata sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia

Angelina Jolie a anuntat ca este pregatita sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia, informeaza The Sun. in varsta de 37 de ani, Jolie spune ca este gata sa intoarca spatele.

Primaria sectorului 3 plateste firmei Rosal cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala

Primaria sectorului 3 va plati cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala si cu 55,61 % pentru dezapezire si combaterea poleiului, potrivit unei hotarari adoptate, joi, de Consiliul local sector 3. Noile tarife vor fi aplicate retroactiv, incepand cu data 1 noiembrie 2012. In sectorul 3 al Capitalei, din 1999 pana in prezent, activitatea de salubrizare este concesionata firmei Rosal. Contractul a fost prelungit de mai multe ori, prin acte aditionale, iar tarfiful a crescut de atunci cu 155%.

REVIEW iPad Mini: mai putin poate insemna mai mult

In urma cu doi ani, la lansarea primului iPad, Steve Jobs spunea ca o tableta cu o diagonala de 7 inci este o idee proasta, din cauza problemelor de ergonomie pe care le-ar cauza. In 2012, iPad mini, cu o diagonala de 8 inci, dovedeste contrarul. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )