Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au cel putin 16 baze de interceptare in strainatate, una fiind in Brazilia - presa

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite au cel putin 16 baze de interceptare in strainatate, una fiind in Brazilia - presa

Orasul Brasilia a gazduit una dintre cele 16 baze de spionaj prin satelit create de Statele Unite in strainatate, aceasta fiind singura din America Latina, relateaza cotidianul O Globo, citand documente puse la dispozitie de fostul consultant NSA Edward Snowden, relateaza Mediafax, citand AFP. continuă pe Hotnews

Statele Unite au cel putin 16 baze de interceptare in strainatate. Una e in Brazilia

Orasul Brasilia a gazduit una dintre cele 16 baze de spionaj prin satelit create de Statele Unite in strainatate, aceasta fiind singura din America Latina, relateaza cotidianul O Globo, citand documente puse la dispozitie de fostul consultant NSA Edward Snowden, relateaza AFP.

EXPLOZIE in Canada: Cinci morti si cel putin 40 de disparuti.

UPDATE: Cinci persoane au murit si cel putin alte 40 sunt date disparute la 36 de ore de la gigantica explozie a unui tren de marfa, potrivit unui nou bilant anuntat de politie duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Au fost descoperite alte doua cadavre, ceea ce ridica la cinci numarul persoanelor gasite printre daramaturi, a declarat un purtator de cuvant al Surete du Quebec SQ, politia provinciala), Michel Brunet. Sunt cel putin 40 de persoane care lipsesc la .

Rusia: Cel putin 80 de raniti, dupa DERAIEREA unui tren.

Un tren de pasageri a deraiat, duminica, in regiunea rusa Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, si cel putin 80 de persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Doar sase persoane au fost spitalizate cu rani de gravitate medie, a precizat Ministerul pentru Situatii de Urgenta, citat de agentiile de presa ruse. Locomotiva si primele cinci vagoane ale trenului care se deplasa intre Novosibirsk, in Siberia, si Adler, pe malul Marii Negre, au iesit de pe sine si s-au .

Armata egipteana a deschis focul asupra manifestantilor pro-Morsi. Cel putin trei persoane au fost ucise

Trupele militare egiptene au deschis focul asupra manifestantilor pro-Morsi, care demonstrau in fata Cartierului General al Garzilor Republicane din Cairo. Conform primelor informatii, cel putin trei persoane au.

Egipt: Cel putin 3 morti intr-un schimb de focuri intre militanti ai lui Morsi si militari egipteni

Militantii favorabili regimului Mohamed Morsi au fost implicati intr-un schimb de focuri cu militari egipteni, vineri, pe strazile din Cairo, relateaza AFP. Cel putin trei manifestanti au fost ucisi in acest.

Obama: Statele Unite nu sprijina niciun partid politic in Egipt

Presedintele american, Barack Obama, a repetat ca Statele Unite nu sunt aliniate si nici nu sustin in mod deosebit vreun partid politic sau grupare egipteana, potrivit unui comunicat dat publicitatii.

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 37 morti

Cel putin 37 de persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 16 morti

Saisprezece persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

Un tren de pasageri a deraiat in Rusia. Cel putin 80 de persoane au fost ranite

Un tren de pasageri a deraiat, duminica, in regiunea rusa Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, si cel putin 80 de persoane au fost ranite, majoritatea usor, a anuntat Ministerul pentru Situatii de.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: 5 persoane au murit, cel putin 40 sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

UPDATE 19:09 Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si alte 40 sunt date disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa intr-un oras din Quebec, accidentul distrugand o parte din centrul localitatii, a anuntat politia canadiana, citata de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )