Libnet.ro
UNICEF

05:00

Statele Unite au cerut Greciei sa nu mai permita Rusiei sa il alimenteze pe Bashar al Assad in Siria cu armament

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au cerut Greciei sa nu mai permita Rusiei sa il alimenteze pe Bashar al Assad in Siria cu armament

SUA au cerut Greciei sa interzica Rusiei sa mai foloseasca spatiul sau aerian pentru zboruri de aprovizionare in Siria, a declarat luni un oficial grec, dupa ce Washingtonul a transmis Moscovei ca este ingrijorat de informatiile privind un angajament militar rus in Siria, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite cer Greciei sa nu autorizeze trecerea a doua avioane rusesti spre Siria

Statele Unite au cerut Greciei sa nu autorizeze trecerea in spatiul sau aerian a unor avioane ale Rusiei care efectueaza livrari in Siria, a declarat o sursa din Ministerul elen de Externe, informeaza AFP,.

Statele Unite se implica in criza refugiatilor

Fostul secretar de stat american, Hillary Clinton, a declarat ca Statele Unite ar trebui sa intervina cu ajutor in criza siriana, dar a adaugat ca este nevoie de o mobilizare mult mai mare din partea tuturor,.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

VIDEO. China lanseaza simulari virtuale in care ataca Statele Unite

China a demonstrat din nou, daca mai era nevoie, ca este o adevarata forta militara, la ceremonia care a marcat 70 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial. China are o armata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )