Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite cer Greciei sa nu autorizeze trecerea a doua avioane rusesti spre Siria

B1 B1,
Statele Unite cer Greciei sa nu autorizeze trecerea a doua avioane rusesti spre Siria

Statele Unite au cerut Greciei sa nu autorizeze trecerea in spatiul sau aerian a unor avioane ale Rusiei care efectueaza livrari in Siria, a declarat o sursa din Ministerul elen de Externe, informeaza AFP,. continuă pe B1

SUA cere Greciei sa nu autorizeze trecerea avioanelor rusesti

SUA au cerut Greciei sa nu autorizeze trecerea unor avioane rusesti care efectueaza livrari in Siria prin spatiul sau aerian, a declarat luni o sursa Ministerului grec al Afacerilor Externe, subliniind ca tara.

Statele Unite au cerut Greciei sa nu mai permita Rusiei sa il alimenteze pe Bashar al Assad in Siria cu armament

SUA au cerut Greciei sa interzica Rusiei sa mai foloseasca spatiul sau aerian pentru zboruri de aprovizionare in Siria, a declarat luni un oficial grec, dupa ce Washingtonul a transmis Moscovei ca este ingrijorat de informatiile privind un angajament militar rus in Siria, relateaza Reuters.

Statele Unite se implica in criza refugiatilor

Fostul secretar de stat american, Hillary Clinton, a declarat ca Statele Unite ar trebui sa intervina cu ajutor in criza siriana, dar a adaugat ca este nevoie de o mobilizare mult mai mare din partea tuturor,.

Un mort si doi raniti intr-un atac armat intr-un campus universitar din Statele Unite

O persoana a decedat si alte doua au fost ranite in urma unui atac armat, incident petrecut joi la o universitate din Sacramento, SUA, a declarat politia capitalei californiene, potrivit sacbee. com. Incidentul a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )