Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite se implica in criza refugiatilor

Antena3 Antena3,
Statele Unite se implica in criza refugiatilor

Fostul secretar de stat american, Hillary Clinton, a declarat ca Statele Unite ar trebui sa intervina cu ajutor in criza siriana, dar a adaugat ca este nevoie de o mobilizare mult mai mare din partea tuturor,. continuă pe Antena3

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Mircea Badea: Utilizatorii Facebook, mai impresionati de leul Cecil decat de criza refugiatilor

Utilizatorii de pe Facebook nu sunt la fel de impresionati de criza refugiatilor pe cat au fost de leul Cecil, impuscat de un medic dentist, a spus Mircea Badea. Am un apel pentru cetatenii de pe Facebook.

Fostul secretar general al PNL, gasit mort intr-o locuinta

Fostul secretar general adjunct al PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort, vineri seara, intr-o locuinta din judetul Ilfov. Prima ipoteza este ca a fost ucis, principalul suspect cautat de politisti fiind o ruda a uneia dintre fostele sotii ale barbatului, potrivit unor surse judiciare.

Romanii din Seattle promoveaza Romania in Statele Unite

Dupa organizarea Festivalului Iei pe meleaguri americane, Asociatia Romanilor din Seattle continua seria evenimentelor de prezentare si popularizare a culturii romanesti in Statele Unite, de data aceasta cu un concert special la Filarmonica din Seattle, statul Washington.

Criza refugiatilor LIVE TEXT Comisar european: Cei carora li se refuza azilul ar putea fi retinuti pana cand pleaca acasa. Protest masiv in fata garii Keleti din Budapesta, migrantii vor sa urce in trenurile de Germania / Nemtii au primit in august 105.0

Executivul UE va realiza noi planuri de impartire a refugiatilor intre tarile membre, iar sistemul european pentru procesarea cererilor de azil in Italia, Grecia si - posibil - Ungaria ar putea implica retinerea celor refuzati pana la intoarcerea lor acasa, a declarat comisarul pentru migratie, Dimitris Avramopoulos. Criza continua in punctele fierbinti de pe traseul migrantilor, in conditiile in care 11 persoane ce incercau sa ajunga pe o insula greceasca s-au inecat in Mediterana, iar gara din Budapesta e asediata de cei care vor sa urce in trenurile de Germania_______07:20 Politia maghiara le-a cerut imigrantilor sa evacueze piata din fata Garii Keleti si sa intre in pasaje subterane sau in zonele de tranzit desemnate, potrivit postului public M1, citat de MTI. 05:30 Conservatorii cancelarului Angela Merkel vor sa limiteze stimulentele financiare acordate refugiatilor care ajung in Germania, potrivit unui program in 12 puncte21. 10 Italia, Franta si Germania cer o revizuire a normelor UE in materie de azil.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Povestea lui Maryam. Despre criza refugiatilor in 3 intrebari si raspunsuri

Inchipuiti-va o populatie cat 5 Romanii la un loc. Cam acesta a fost numarul total al refugiatilor din lume in 2013 datele pe 2014 nu sunt definitive). Mai exact, conform Bancii Mondiale, peste 107 milioane de oameni au plecat in pribegie in 2013, in speranta unui trai mai bun. 2,7 milioane de iordanieni, 1,6 milioane de pakistanezi, circa un milion de iranien, urmati de sirieni, kenyeni, etiopieni si de ceilalti refugiati au constituit substanta cifrelor publicate de Banca Mondiala. Maryam s-a nascut in Irak, in 1960, cel mai mic dintre cei sapte copii. Maryam spune ca educatia era unul dintre cele mai importante lucruri in familie. Tatal ei si cinci frati au fost profesori. Tatal s-a asigurat ca ea primeste cea mai buna educatie, astfel incat atunci cand era la scoala, Maryam simtea ca sta din punct de vedere al pregatirii, mai bine decat ceilalti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )