Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statele Unite: Doi batrni au fost gasiti morti si ngropati n zapada

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Doi batrni au fost gasiti morti si ngropati n zapada

Trupurile fara viata a doi batrani, sot si sotie, au fost gasite ingropate in zapada in statul american Arizona. Oamenii legii investigheaza cazul, prioritatile lor fiind sa afle ce a cauzat aceasta situatie si de cat timp au decedat cei doi. Potrivit barbatului care i-a gasit pe batrani, acestia ar fi murit cu o saptamana inainte de a fi gasiti, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

SOC iN ROMANIA! Au fost GASITI MORTI! Dumnezeule, ce TRAGEDIE! Este vorba chiar despre EI!

Tragedie uriasa in Bacau! Doi tineri au fost gasiti morti, intr-o masina. Din primele informatii, cei doi ar fi adormit in masina pornita, noaptea trecuta, si au murit intoxicati cu gaze.

AMBASADORUL COREEI DE NORD LA ONU: Denuclearizarea nu se mai afla pe masa negocierilor cu Statele Unite

Ambasadorul Coreei de Nord la Natiunile Unite, Kim Song, a declarat, sambata, ca denuclearizarea nu se mai afla pe masa negocierilor cu Statele Unite si ca nu sunt necesare discutii indelungate cu Washingtonul.

Rusia ameninta Statele Unite (si Europa) cu reactii in oglinda in plan nuclear. La ce se refera Moscova de fapt

Rusia nu va ezita sa raspunda niciunei desfasurari de rachete de catre Statele Unite, a avertizat vineri ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, citat de Reuters. Vom avea o reactie in oglinda. Fiecare.

Doi varstnici, sot si sotie, au murit in somn, intoxicati cu monoxid de carbon

Doi varstnici nonagenari au fost gasiti morti intr-o locuinta din Pestisu Mare. S-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, de la sistemul de incalzire.

Cum au ajuns doi hackeri romani sa fie condamnati la 20 de ani de inchisoare in Statele Unite

Bogdan Nicolescu si Radu Miclaus vor fi incarcerati intr-o inchisoare federala din Cleveland, Ohio. Sentita a fost pronuntata vineri de un judecator federal din Cleveland.

VIDEO Un dentist din Statele Unite a extras dintele unei paciente in timp ce se afla pe un hoverboard

Un dentist din statul american Alaska a fost dat in judecata dupa ce s-a aflat ca barbatul a operat un pacient in timp ce statea pe un scuter de tip hoverboard. Conform investigatorilor, Seth Lookhart, a trimis clipul familiei si prietenilor, laudandu-se ca duce ingrijirea pacientilor la un nou standard, potrivit CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )