Libnet.ro
UNICEF

05:45

Statele Unite: Un hot recidivist in varsta de 82 de ani a fost in sfarsit prins de autoritati

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Un hot recidivist in varsta de 82 de ani a fost in sfarsit prins de autoritati

Samuel Sabatino, in varsta de 82 de ani, a fost arestat weekendul trecut de politia din New York dupa mai bine de 5 ani in care barbatul a tot jefuit apartamente. Numele sau este legat de cel putin 10 intrari prin efractie care au dus la pagube materiale in valoare de 400. 000 de dolari, pe parcursul jumatatii de deceniu in care hotul a actionat fara ca autoritatile sa ii poata da de urma, scrie CNN. continuă pe Hotnews

VIDEO Un sarpe veninos cu doua capete a fost descoperit in Statele Unite

Un sarpe cu doua capete, botezat Double Dave, a fost gasit intr-o padure din statul american New Jersey, specialistii spunand ca descoperirea este una deosebit de rara, relateaza BBC.

UPDATE Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite (Departamentul de Stat american)

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

Departamentul de Stat american: Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, informeaza Radio Europa Libera Romania.

Rasturnare spectaculoasa in cazul Caracal. Secretul lui Dinca din Italia si legatura cu Statele Unite

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate in emisiunea Descoperiti noi detalii revoltatoare si conexiuni-bomba in cazul de la Caracal. Doua familii unite de drama fetelor lor, care nu se cunosc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )