Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statele Unite isi inchid doua consulate de pe teritoriul Rusiei, din motive de siguranta

România Liberă România Liberă,
Statele Unite isi inchid doua consulate de pe teritoriul Rusiei, din motive de siguranta

Potrivit Departamentului de Stat, consulatele americane din Vladivostok si Ekaterinburg isi vor ince. continuă pe România Liberă

SUA isi inchide cele doua consulate de pe teritoriul Rusiei, de la Vladivostok si Ekaterinburg

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, dupa consultari cu ambasadorul John Sullivan, a decis inchiderea consulatului de la Vladivostok, din Extremul Orient rus, si suspendarea operatiunilor la consulatul de la Ekaterinburg, a comunicat un reprezentant al Departamentului de Stat, intr-un email trimis Reuters.

Statele Unite inchid consulatele din Rusia. Ambasada de la Moscova ramane singura reprezentanta diplomatica din tara

Sambata, in urma consultarilor avute de Mike Pompeo cu ambasadorul John Sullivan, Statele Unite au decis inchiderea celor doua consulate din Rusia Vladivostok si Ekaterinburg), in contextul eforturilor in.

Marea Britanie si Statele Unite au semnat miercuri un acord pentru continuarea fluxului comercial post-Brexit

Marea Britanie si Statele Unite au semnat, miercuri, un acord referitor la procedurile vamale, pentru continuarea fluxului comercial intre cele doua tari, dupa ce britanicii se vor separa de Uniunea Europeana la sfarsitul acestui an, transmite Reuters.

Mike Pence va parasi Statele Unite imediat dupa confirmarea victoriei lui Joe Biden, anunta Politico

Vicepresedintele american va prezida sesiunea Congresului de pe 6 ianuarie care va aduce confirmarea finala a victoriei lui Joe Biden, urmand apoi sa paraseasca Statele Unite.

Nou record de aproape 250.000 de cazuri de Covid-19 confirmate in 24 de ore in Statele Unite

Statele Unite au inregistrat marti un nou record de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, de peste 248. 000 de cazuri confirmate in 24 de ore, potrivit statisticilor anuntate de Universitatea Johns Hopkins, informeaza AFP.

Vaccinuri: Statele Unite vor sa isi schimbe recomandarile dupa aparitia a doua reactii alergice

Agentia SUA pentru medicamente a declarat joi ca lucreaza la modificari ale recomandarilor pentru vaccinul Pfizer BioNTech impotriva Covid-19, dupa reactiile alergice aparute la doua persoane injectate in tara, potrivit AFP.

Google a fost vizat de a treia plangere antitrust in doua luni in Statele Unite

Autoritatile americane intensifica presiunea asupra Google: o vasta coalitie de state a lansat joi proceduri pentru practici anticoncurentiale impotriva gigantului internetului, care se confrunta deja cu alte doua plangeri din motive similare, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Statele Unite vor sa schimbe recomandarile privind vaccinul anti-covid-19 dupa aparitia unor reactii alergice

Agentia Americana a Medicamentului a precizat ca lucreaza la modificari ale recomandarilor privind vaccinul de la PfizerBioNTech contra Covid-19, dupa ce au fost raportateanumite reactii alergice la doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )