Libnet.ro
UNICEF

10:15

Statele Unite plaseaza Rusia si China in topul prioritatilor strategiei de aparare

Adevărul Adevărul,
Statele Unite plaseaza Rusia si China in topul prioritatilor strategiei de aparare

Prima strategie de aparare nationala a Pentagonului din ultimii patru ani va adopta, in mod prioritar, o pozitie militara mult mai agresiva fata de China si Rusia, sustine publicatia Financial Times, citand surse familiare cu acest document ce nu a fost inca facut public. continuă pe Adevărul

Lavrov ataca Statele Unite in conferinta sa de bilant: Refuza realitatea unei lumi multipolare, au agravat serios situatia

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a atacat violent Statele Unite luni, in cursul conferintei sale de prezentare a bilantului pentru 2017, acuzand administratia de la Washington ca refuza realitatea unei lumi multipolare, relateaza AFP.

Statele Unite vor sa dezvolte un nou tip de arme nucleare. Avertismentul specialistilor

Statele Unite vor sa dezvolte un nou tip de arme nucleare, ministerul american al Apararii anuntand ca doreste o revizuire a arsenalului nuclear. Expertii internationali sustin insa ca dezvoltarea.

Trump acuza Rusia ca ajuta Coreea de Nord sa incalce sanctiunile internationale

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca Rusia ajuta Coreea de Nord sa obtina resurse, astfel incalcandu-se sanctiunile internationale impuse nord-coreenilor. El a mentionat ca Phenianul este din ce in ce mai aproape de a fi capabila sa trimita o racheta cu raza lunga de actiune catre Statele Unite, relateaza Reuters.

Panica in Statele Unite! Un meteorit a cazut in apropiere de Detroit, provocand un cutremur - VIDEO

Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite USGS) a confirmat caderea unui meteorit la periferia orasului Detroit Michigan), care a provocat un cutremur de gradul 2 pe Richter, relateaza miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )