Libnet.ro
UNICEF

23:30

Statele Unite pregatesc trimiterea unei nave de razboi n Marea Neagra - CNN

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite pregatesc trimiterea unei nave de razboi n Marea Neagra - CNN

Statele Unite au inceput pregatirile necesare pentru trimiterea unei nave de razboi in Marea Neagra, o decizie care vine in contextul exercitiilor militare rusesti din regiune si al tensiunilor provocate de sechestrarea unor nave ucrainene, de catre fortele Moscovei, langa Crimeea. Armata americana a cerut Departamentului de Stat sa notifice Turcia privind posibila trimitere a unei nave de razboi in Marea Neagra, au declarat trei oficiali SUA pentru CNN. continuă pe Hotnews

Pe fondul tensiunilor ruso-ucrainene, SUA trimit o nava militara in Marea Neagra

Potrivit CNN, Statele Unite se pregatesc sa trimita o nava militara in Marea Neagra, dupa ce pe 25 noiembrie, in apropierea coastelor peninsulei Crimeea, paza de coasta rusa a sechestrat trei vase ucrainene si a retinut echipajele, care au fost intre timp puse sub acuzatie.

Statele Unite vor ca Uniunea Europeana sa renunte la proiectul Nord Stream 2

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

Statele Unite da un ultimatum Rusiei de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare

Statele Unite a inaintat, marti, Rusiei un ultimatum cu o perioada de 60 de zile pentru a se conforma prevederilor Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), arata Al Jazeera. Statele Unite declarat.

Statele Unite ii dau Rusiei un ultimatum referitor la Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a anuntat ca Statele Unite sunt pregatite sa se retraga din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF) semnat de cele doua mari puteri si i-a dat Moscovei un ultimatum, relateaza CNBC.

Nava de razboi americana, trimisa in Marea Neagra, in contextul tensiunilor dintre Rusia si Ucraina. O veste foarte buna pentru Romania

Armata americana a inceput miercuri pregatirile pentru trimiterea unei nave de razboi in Marea Neagra pe fondul tensiunilor dintre Rusia si Ucraina dupa recentul incident de langa stramtoarea Kerci, a.

Adapostul migrantilor de la granita cu Statele Unite a fost nchis din cauza problemelor de sanatate

Complexul sportiv din Tijuana, care a devenit principalul adapost al migrantilor care incearca sa ajunga la frontiera Statelor Unite, a fost inchis din cauza conditiilor sanitare precare, potrivit unei declaratii a biroului primarului din Tijuana, Juan Manuel Gastelum, scrie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )