Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite ar putea sa apeleze la ajutorul Canadei pentru a crea o noua forta NATO la frontierele est-europene

Adevărul Adevărul,
Statele Unite ar putea sa apeleze la ajutorul Canadei pentru a crea o noua forta NATO la frontierele est-europene

Diplomati sustin ca Statele Unite ar putea sa apeleze la ajutorul armatei canadiene pentru a crea o noua forta NATO in statele est-europene, intrucat americanii nu reusesc sa obtina sustinerea aliatilor europeni in lupta de intimidare a rusilor, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

SUA ar putea solicita implicarea Canadei la suplimentarea efectivelor NATO in Marea Britanie si Germania

SUA ar putea solicita implicarea Canadei pentru a contribui, alaturi de Marea Britanie si Germania, la suplimentarea efectivelor NATO in Europa de Est, in contextul in care aliatii europeni sunt reticenti.

SUA ar urma sa ceara sprijinul Canadei pentru intarirea fortelor NATO in Estul Europei

Statele Unite SUA) intentioneaza sa ceara sprijinul Canadei pentru constituirea celor patru batalioane ale NATO ce ar urma sa fie desfasurate in estul Europei, intrucat unele state sunt reticente sa contribuie la crearea acestei forte, care trebuie aprobata la summitul NATO din luna iulie, relateaza agentia Reuters.

Sfarsit tragic pentru o tanara romanca in Statele Unite ale Americii

Virgilia Nicula, o tanara de 25 de ani originara din Oradea, a murit intr-un tragic accident care a avut loc la sfarsitul lunii mai in Richmond, Statele Unite ale Americii. Marti, 24 mai,.

Statele Unite planuiesc o misiune privata pe Luna in 2017

Guvernul american este pe punctul de a oferi aprobare companiei Moon Express pentru a explora suprafata Lunii pe parcursul a doua saptamani, in 2017. Moon Expressa aplicat pentru aprobarea lansarii MX-1 anul viitor. Scopul este de a ateriza pe Luna si realiza o serie de analize, care ar ajuta compania sa pregateasca terenul pentru alte [].

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton, aproape sigura de confruntarea cu Trump: a atins numarul de delegati necesari pentru nominalizarea democrata

Hillary Clinton a atins pragul de 2. 383 de delegati necesari obtinerii nominalizarii democrate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, conform unei numaratori actualizate AP anuntata marti dimineata. O parte dintre superdelegatii indecisi si-au declarat sustinerea pentru fostul Secretar de Stat insa votul acestora nu este cert pana la Conventia Nationala Democrata din iulie.

Saxo Bank: Brexitul ar putea face Romania atractiva pentru capital

Tarile din Europa Centrala si de Est ar putea avea parte de afluxuri sanatoase de capital, in cazul unui Brexit iesirea din Uniunea Europeana), arata Simon Fasdal, Head of Fixed Income Trading Saxo Bank, in cadrul unui raport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )