Libnet.ro
UNICEF

01:06

Statele Unite reduc efectivele militare din Europa

România Liberă România Liberă,
Statele Unite reduc efectivele militare din Europa

Statele Unite asi vor reduce prezenta militara in Europa si vor opri orice activitate la baza aeriana Mildenhall din Marea Britanie, a anuntat joi Pentagonul. continuă pe România Liberă

Statele Unite ofera 250 de blindate armatei irakiene

Statele Unite au oferit 250 de vehicule blindate armatei irakiene, pentru operatiunile militare contra retelei teroriste Stat Islamic, anunta ambasadorul american la Bagdad, Stuart Jones, citat de AFP, conform.

Noua forma de gripa, identificata in Europa si Statele Unite

In Statele Unite si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, au anuntat autoritatile sanitare.

Barack Obama: Statele Unite sunt de partea Frantei in combaterea terorismului

Statele Unite sunt de partea Frantei in ofensiva de combatere a terorismului, afirma presedintele Barack Obama, citat de AFP si preluat de MEDIAFAX. Vreau ca cetatenii francezi sa stie acest.

Statele Unite si Cuba vor avea primele contacte oficiale pe 21 si 22 ianuarie

Statele Unite si Cuba vor avea incepand din 21 ianuarie, la Havana, primele contacte oficiale in vederea normalizarii relatiilor diplomatice, a anuntat joi Departamentul de Stat, relateaza AFP, conform.

Statele Unite condamna bombardamentul armatei libiene asupra petrolierului Araevo

Statele Unite au condamnat, marti, bombardarea, duminica, de catre aviatia libiana a unui petrolier in largul portului Derna, controlat de islamistii din gruparea terorista Statul Islamic, in urma caruia au murit doi oameni, un grec si un roman.

Caricaturile Charlie Hebdo - preluate joi de numeroase ziare din Europa si SUA. Presa germana - in linia intai

Multe institutii media importante din Europa si SUA au optat sa nu preia, in editiile lor de joi, caricaturile publicatiei franceze Charlie Hebdo. Altele, insa, nu doar ca au publicat imaginile care s-au raspandit oricum, fulger, pe Internet in ultimele 24 de ore, ci chiar le-au editat pentru a le intari mesajul sau pentru a-l adapta la situatia produsa de atacul sangeros asupra redactiei revistei de satira.

Analisti: Monedele din Europa Centrala si de Est, inclusiv leul, se vor aprecia in 2015

Soliditatea economiilor din Europa Centrala si de Est va contribui la aprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului, in 2015, dupa scaderile inregistrate in ultimele saptamani, potrivit unui sondaj realizat de Reuters in randul analistilor, potrivit Mediafax.

Ryanair si EasyJet si-au consolidat pozitia pe piata aeriana low-cost din Europa

Ryanair Holdings si EasyJet si-au consolidat anul trecut pozitia dominanta pe piata transporturilor aeriene low-cost din Europa, atragand milioane de noi pasageri, in timp ce operatorii concurenti Norwegian Air Shuttle si Air Berlin au probleme sa se dezvolte, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Fluctuatii la bursele din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa doua zile de declin important.

Temeri pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, pe fondul declinului cotatiilor petroliere si al temerilor legate de viitorul Greciei in zona euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )