Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statele Unite au spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania.

România Liberă România Liberă,
Statele Unite au spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania.

Agentia americana pentru Securitate Nationala NSA) a spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania in perioada decembrie 2012-ianuarie 2013, transmite Mediafax. Potrivit unui document prezentat ca provenind de la fostul analist NSA Edward Snowden si publicat de cotidianul El Mundo, agentia americana a spionat 60,5 milioane de apeluri telefonice in Spania de la 10 decembrie 2012 si pana la 8 ianuarie 2013, dintre care peste 3,5 milioane de apeluri doar pe 11 . continuă pe România Liberă

Statele Unite au spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intr-o singura luna

Agentia de securitate nationala a Statelor Unite NSA) a spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intre decembrie 2012 si ianuarie 2013, a afirmat luni cotidianul spaniol El Mundo, iar ambasadorul american la Madrid a fost convocat la ministerul Afacerilor Externe, scrie AFP.

Peste 60 milioane de comunicatii din Spania, spionate de NSA

Agentia americana pentru Securitate Nationala NSA) a spionat peste 60 milioane de apeluri telefonice in Spania, intre luna decembrie 2012 si ianuarie 2013, potrivit unui grafic ce face parte din documente.

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul Angelei Merkel din anul 2002

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul mobil al Cancelarului german, Angela Merkel, din anul 2002, potrivit unor rapoarte confidentiale accesate de publicatia Der Spiegel, anunta BBC.

Sase romani, inculpati in SUA pentru fraude pe internet de peste 3 milioane de dolari

Sase romani si un albanez au fost inculpati in Statele Unite pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari. Acestia au fost dati in urmarire internationala prin Interpol. Unul dintre cei sase.

SUA: Sase romani si un albanez, inculpati pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari

Sase romani si un albanez au fost inculpati in Statele Unite pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari. Acestia au fost dati in urmarire internationala prin Interpol. Unul dintre cei sase.

Peste 60 de persoane urmarite si aproape 100 date disparute, depistate de politisti in ultima saptamana

Peste 60 de persoane urmarite si aproape o suta date disparute, dintre care 65 de minori, au fost gasite in ultima saptamana.

Germania: Statele Unite a scos de sub ascultare convorbirile lui Merkel.

NSA a oprit interceptarea convorbirilor cancelarului german Angela Merkel si a altor oficiali dupa ce Casa Alba a aflat acest lucru dintr-un raport intern, transmite Mediafax, citand din Wall Street Journal. Presedintele Barack Obama a luat cunostinta de aceasta supraveghere electronica desfasurata de Agentia de Securitate Nationala americana din acest raport pe care l-a comandat la jumatatea anului. Potrivit raportului, NSA a ascultat conversatiile telefonice a circa 35 de sefi de stat sau .

Febra Twitter a cuprins Vaticanul: Papa Francisc are peste 10 milioane de admiratori

Papa Francisc a devenit foarte popular pe platforma de microblogging Twitter, numarul de followeri ai contului papal depasind sambata seara 10 milioane, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )