Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statele Unite sunt preocupate de securitatea cibernetica a membrilor NATO. Presedintele Trump se va intalni cu liderii tarilor aliate

România Liberă România Liberă,
Statele Unite sunt preocupate de securitatea cibernetica a membrilor NATO. Presedintele Trump se va intalni cu liderii tarilor aliate

Securitatea transatlantica si stadiul Parteneriatului strategic romano-american s-au numarat printre temele abordate de secretarul de stat roman pentru afaceri strategice si bilaterale in spatiul euro-atlantic, George Ciamba, la intrevederea cu Fiona Hill, consilier al presedintelui SUA pentru Europa si Rusia in cadrul Consiliului National de Securitate. continuă pe România Liberă

Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca decizia de a numi un consilier special care sa supravegheze ancheta privind influenta Rusiei in alegerile la prezidentiale raneste teribil Statele Unite.

Conflictul din Siria. Statele Unite au bombardat un convoi pro-regim in apropiere de Iordania

Statele Unite au bombardat joi un convoi care are legaturi cu regimul sirian, in apropiere de frontiera iordaniana, intrucat a fost considerat amenintator pentru fortele coalitiei care lupta cu gruparea jihadista Statul Islamic, a declarat pentru AFP un responsabil american din domeniul apararii, transmite rtbf. be.

Theresa May: Regatul Unit va continua schimbul de informatii cu Statele Unite

Premierul britanic Theresa May a afirmat miercuri ca Marea Britanie si Statele Unite ale Americii vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, reactie ce survine in contextul scandalului.

Theresa May: Regatul Unit va continua schimbul de informatii cu Statele Unite

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a spus, miercuri, ca Marea Britanie are incredere in relatia sa cu Statele unite al Americii si ca va continua sa schimbe informatii cu principalul sau aliat, transmite Reuters.

Statele Unite spun ca sunt gata sa porneasca discutiile cu Coreea de Nord daca acestia pun punct testelor armate

Reprezentantul Statelor Unite la Natiunile Unite a declarat ca discutiile directe dintre Washington si Phenian vor fi posibile daca acestia din urma nu vor mai lansa rachete pentru teste. intre timp, Natiunile Unite pregatesc noi sanctiuni pentru Coreea de Nord, relateaza Al Jazeera.

Statele Unite spun ca sunt gata sa porneasca discutiile cu Phenianul,daca acesta pune punct testelor armate

Reprezentantul Statelor Unite la Natiunile Unite a declarat ca discutiile directe dintre Washington si Phenian vor fi posibile daca nord-coreenii nu vor mai lansa rachete pentru teste. intre timp, Natiunile Unite pregatesc noi sanctiuni pentru Coreea de Nord, relateaza Al Jazeera.

Un film cu continut pentru adulti a fost difuzat pe ecranul unei gari din Statele Unite

Pe ecranul central al Garii Union Station, din Whashington, a fost difuzar un film cu continut pentru adulti. Autoritatile americane sunt de parere ca hackerii ar fi responsabili pentru acest incident. Ecranul.

Statele Unite sanctioneaza magistrati afiliati puterii de la Caracas si avertizeaza ca Venezuela ar putea avea soarta Siriei

Opt membri ai Curtii Supreme a Venezuelei au fost plasati joi pe lista neagra a Trezoreriei americane, fiind acuzati de agravarea crizei politice din aceasta tara din America de Sud, transmite AFP. Decizia a fost luata dupa ce reprezentanta Statelor Unite la ONU a avertizat ca Venezuela risca sa aiba soarta Siriei, afectata de peste sase ani de un razboi soldat cu sute de mii de morti.

Statele Unite avertizeaza ONU ca Venezuela ar putea ajunge ca Siria. Haosul pune stapanire pe aceasta tara din America de Sud

SUA au avertizat miercuri Natiunile Unite in legatura cu riscul ca actuala criza politica din Venezuela sa degenereze intr-un conflict de anvergura similar cu situatia din Siria sau Sudanul de Sud, transmite AFP.

FOTO Statele Unite avertizeaza ca Venezuela ar putea ajunge ca Siria. Haosul pune stapanire pe aceasta tara din America de Sud

SUA au avertizat miercuri Natiunile Unite in legatura cu riscul ca actuala criza politica din Venezuela sa degenereze intr-un conflict de anvergura similar cu situatia din Siria sau Sudanul de Sud, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )