Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statul California declara stare de urgenta bugetara din cauza Covid-19

România Liberă România Liberă,
Statul California declara stare de urgenta bugetara din cauza Covid-19

Guvernatorul statului California, Gavin Newsom, a declarat stare de urgenta bugetara in cel mai popu. continuă pe România Liberă

California declara stare de urgenta bugetara din cauza crizei provocate de pandemie

Guvernatorul statului California, Gavin Newsom, a declarat joi stare de urgenta bugetara in cel mai populat stat american, din cauza cheltuielilor si crizei economice provocate de pandemia de Covid-19.

Trenuri aproape blestemate? - Danezii retrag 35 de automotoare diesel IC4 din cauza unor probleme la franare

Caile ferate daneze DSB retrag din circulatie 35 de automotoare diesel IC4 din cauza unor probleme la franare, compania nefiind multumita de ce a facut firma reparatoare. DSB a semnat in 2000 un contract pentru trenuri IC2 si IC4 fabricate de compania italiana Ansaldo Breda, iar primele trenuri au ajuns in 2003, dar au fost multe probleme cu ele. in 2016, DSB a renuntat la flota de trenuri IC2 dupa ce nu au putut fi rezolvate diversele probleme tehnice. in 2017, compania Astra Transcarpatic cumpara trei automotoare care au inceput sa circule din 2018 in Romania.

Nastere cu final tragic! Campioana mondiala a murit din cauza unor complicatii, la scurt timp dupa ce si-a adus copilul pe lume

Bobana Velickovic, campioana modiala de origine sarba, la tir, s-a stins din viata, duminica, intr-un spital din Belgrad,din cauza unei nasterii cu probleme. Sportiva in varsta de doar 31 de.

Tir: Bobana Velickovic, tripla campioana europeana, a murit din cauza unor complicatii la nastere

Sarboaica Bobana Velickovic, tripla campioana europeana in proba de pistol cu aer comprimat 10 m, a murit la Belgrad, la varsta de 30 de ani, din cauza unor complicatii la nastere, relateaza presa din tara sa, citata de EFE.

VIDEOFOTO Inundatii puternice in Valea Jiului O portiune dintr-un drum national din Hunedoara s-a rupt din cauza viiturii de pe Jiu

Circulatia rutiera pe DN 66 - Defileul Jiului - a fost inchisa vineri intre Bumbesti Jiu si Petrosani, in urma viiturilor de pe raul Jiu. De asemenea, este blocat DN 66 A Petrosani Campul lui Neag), unde din cauza inundatiilor s-a rupt o portiune de sosea. Municipiul Lupeni, unde a fost declarata starea de alerta maxima de catre autoritatile locale, este izolat complet din cauza imposibilitatii de a se mai circula dinspre Petrosani si spre Uricani, a transmis Prefectura Hunedoara.

Producatorii de zmeura, la mila vremii! O afacere de traditie, pe cale de disparitie din cauza ploilor severe

O afacere cu traditie dintr-o comuna din Prahova e pe cale de disparitie. Zmeura de Gornet se cultiva tot mai putin de la un an la altul. E munca multa spun cultivatorii, iar vremea extrema din ultimii ani a distrus plantatii intregi. Si cum din munca productorilor trag foloase mai mult intermediarii, pietele noastre sunt pline de zmeura din import.

Sfat de sanatate. Cand trebuie sa mergem la medic din cauza durerii de cap

Ma doare capul! O replica atat de des intalnita, incat a ajuns sa ni se para o normalitate. Neurologul Razvan Radu ne ajuta sa intelegem ce ascund de fapt aceste dureri de cap. Medicul ne spune si cand e cazul sa ajungem la specialist din aceasta cauza, dar si cum sa tratam migrenele.

Cetatenii din SUA si Rusia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in UE din cauza coronavirusului (surse)

Cetatenii din SUA, Rusia si Brazilia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in Uniunea Europeana din cauza situatiilor legate de coronavirus, atunci cand blocul comunitar isi va actualiza in urmatoarele zile recomandarile de calatorie, au confirmat miercuri pentru DPA surse europene, relateaza Agerpres.

Scandal intre PNL si USR pe tema alegerilor locale. Surse: Negocierile s-au oprit si din cauza lui Vlad Voiculescu

Alegerile locale nasc controverse intre PNL si USR. Liderii celor doua partide nu au reusit nici pana acum sa ajunga la o intelegere privind candidatii pentru primariile din Capitala si din tara. Fomatiunile incearca sa ajunga la un consens privind viitorii candidati, insa discutiile intre liderii lor au starnit o serie de nemultumiri.

UE vrea sa interzica calatorii americanii pe termen nedefinit, din cauza evolutiei coronavirus in SUA

Uniunea Europeana UE) vrea sa interzica zborurile ce provin din SUA la redeschiderea granitelor planuita la data de 1 iulie, avand in vedere modul dezastruos in care administratia Trump a infruntat pandemia cu noul coronavirus COVID-19), scrie New.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )