Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

Antena3 Antena3,
Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit. continuă pe Antena3

USR-PLUS s-a opus eliminarii pensiilor speciale ale fostilor securisti Mai multi politicieni din prima linie a USR-PLUS au rude cu legaturi cu fosta Securitate

Decizia parlamentarilor USR-PLUS de a demisiona in bloc sub pretextul ca nu doresc sa beneficieze de pensii speciale a fost primita cu rezerva, pentru ca gestul vine in plina campanie electorala si nu va avea.

De ce se scumpeste masa de Craciun cu 20% anul acesta. Mancam din import si ignoram produsele romanesti

Romanii vor trebui sa scoata cu cel putin 20% mai multi bani din portofele pentru masa de Craciun de anul acesta fata de anul trecut. Este estimarea Sindicatelor din Industria Alimentara care spun ca producatorii vor mari preturile, din cauza pierderilor din pandemie.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Ianis Hagi nu traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, dar ramane optimist pentru viitor. A pierdut echipa la Glasgow Rangers, iar selectionerul Mirel Radoi l-a retrogradat la nationala de tineret. Pentru tricolorii mici, Ianis nu a avut o prestatie convingatoare in meciul cu Danemarca. Dar calificarea a fost obtinuta de elevii lui Adrian Mutu .

Cel mai mare oras din Canada va intra in carantina

Toronto, cel mai mare oras din Canada, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat, vineri, premierul provinciei Ontario, relateaza Agerpres.

Coronavirus in lume: Cel mai mare oras din Canada intra in carantina

Cel mai mare oras din Canada, Toronto, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat vineri prim-ministrul provinciei Ontario, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

CIOLACU: Sunt mai multi colegi care ar putea sa ocupe functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, avanseaza trei nume care ar putea fi propuneri ale partidului pentru functia de prim-ministru daca partidul va castiga alegerile din 6 decembrie - Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu, doua dintre acestea fiind ale unor fosti premieri din perioada in care PSD era condus de Liviu Dragnea, relateaza news. ro.

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )