Libnet.ro
UNICEF

16:16

Statul federal american intra in somaj tehnic partial, o premiera in ultimii 17 ani.

România Liberă România Liberă,
Statul federal american intra in somaj tehnic partial, o premiera in ultimii 17 ani.

Statul federal american a intrat in somaj tehnic partial, marti dimineata, pentru prima data in ultimii 17 ani, situatie care va afecta sute de mii de functionari, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres, transmite Mediafax. In pofida unor tratative intense si a unei seri de du-te-vino intre Senatul cu majoritate democrata si Camera Reprezentantilor, dominata de republicani, niciun proiect de lege a finantelor nu a putut fi adoptat la timp pentru inceperea exercitiului bugetar 2014, . continuă pe România Liberă

Statul federal american, in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani

Statul federal american a intrat marti dimineata in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres. Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar .

SUA, in somaj tehnic partial

Update 10:15 Citu: Reactia pietelor la oprirea activitatilor guvernului SUA este una pozitiva Pana in acest moment, reactia pietelor la oprirea activitatilor guvernului SUA este una pozitiva, a scris analistul Florin Citu, pe Facebook, in aceasta dimineata: Nu ma surprinde. O sa vedem si reactia pietelor financiare din EU si SUA in timpul zilei de azi, dar nu exista motive de scadere atata timp cat FED inca functioneaza si nu reduce suma de 85 miliarde USD cu care cumpara active.

Statul federal american isi inceteaza activitatile, in lipsa unui buget.

Casa Alba le-a ordonat agentiilor federale americane, luni, cu putin timp inainte de miezul noptii 07. 00 ora Romaniei), sa isi inceteze activitatile, deoarece Congresul nu a reusit sa voteze un buget inaintea orei limita din cauza pozitiilor ireconciliabile, transmite Mediafax. Din nefericire, nu avem o indicatie clara potrivit careia Congresul va actiona la timp pentru ca presedintele sa semneze o rezolutie bugetara pana la sfarsitul zilei de maine, 1 octombrie 2013, a anuntat Sylvia M.

SUA: Statul federal, cu exceptia serviciilor esentiale, aproape blocat. Sute de mii de functionari sunt in somaj tehnic, dar analistii spun ca efectul economic va fi modest

Statul federal american a trimis in somaj tehnic, pentru prima oara in ultimii 17 ani, sute de mii de functionari, in lipsa unui acord asupra bugetului in Congres, o masura extrema care nu vizeaza insa sectoarele cheie precum securitatea, scrie AFP.

Statele Unite au tras oblonul. Cum a ajuns guvernul federal in somaj tehnic

Pentru prima data in 17 ani, guvernul federal american a inceput luni noapte sa inchida treptat toate institutiile din subordinea sa directa din cauza esecului Congresului de a adopta un proiect bugetar.

Angajatii de la IAC Bals, trimisi in somaj tehnic

Filiala de la Bals a grupului de afaceri luxemburghez International Automotive Components IAC), al treilea furnizor de componente si sisteme auto din lume, si-a trimis toti angajatii acasa pe motiv de somaj tehnic. Gestul survine la mai putin de un an de la inaugurarea unitatii, specializata in fabricarea de componente auto pentru colosul american Ford. Mai rau este ca situatia ameninta sa persiste cel putin pana la finele anului curent.

SUA: Statul federal paralizat, Obama denunta o cruciada republicana

Presedintele Barack Obama si-a acuzat marti adversarii republicani de paralizare a statului federal sub pretextul unei cruciade ideologice, dupa prima zi de concediu fortat si fara plata pentru sute de mii de oficiali americani, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )