Libnet.ro
UNICEF

15:30

SUA: Statul federal paralizat, Obama denunta o cruciada republicana

Hotnews Hotnews,
 SUA: Statul federal paralizat, Obama denunta o cruciada republicana

Presedintele Barack Obama si-a acuzat marti adversarii republicani de paralizare a statului federal sub pretextul unei cruciade ideologice, dupa prima zi de concediu fortat si fara plata pentru sute de mii de oficiali americani, scrie AFP. continuă pe Hotnews

SUA: Statul federal, cu exceptia serviciilor esentiale, aproape blocat. Sute de mii de functionari sunt in somaj tehnic, dar analistii spun ca efectul economic va fi modest

Statul federal american a trimis in somaj tehnic, pentru prima oara in ultimii 17 ani, sute de mii de functionari, in lipsa unui acord asupra bugetului in Congres, o masura extrema care nu vizeaza insa sectoarele cheie precum securitatea, scrie AFP.

Statul federal american, in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani

Statul federal american a intrat marti dimineata in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres. Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar .

Statul federal american intra in somaj tehnic partial, o premiera in ultimii 17 ani.

Statul federal american a intrat in somaj tehnic partial, marti dimineata, pentru prima data in ultimii 17 ani, situatie care va afecta sute de mii de functionari, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres, transmite Mediafax. In pofida unor tratative intense si a unei seri de du-te-vino intre Senatul cu majoritate democrata si Camera Reprezentantilor, dominata de republicani, niciun proiect de lege a finantelor nu a putut fi adoptat la timp pentru inceperea exercitiului bugetar 2014, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )