Libnet.ro
UNICEF

18:00

Statul Islamic difuzeaza o inregistrare video a unei executii in masa in orasul antic Palmira

Antena3 Antena3,
Statul Islamic difuzeaza o inregistrare video a unei executii in masa in orasul antic Palmira

Gruparea extremista sunita Statul Islamic SI) a difuzat sambata o inregistrare video in care se poate observa cum sunt executati zeci de militari ai regimului sirian de catre adolescenti in teatrul roman. continuă pe Antena3

Siria: Statul Islamic a difuzat o inregistrare cu o executie in masa desfasurata in orasul antic Palmyra

Organizatia terorista sunita Stat Islamic a difuzat sambata o inregistrare in care arata cum cateva zeci de soldati ai regimului sirian sunt executati de adolescenti intr-un teatru roman din orasul antic sirian Palmyra, transmite AFP.

Vanatorii au ajuns sa fie vanati: 18 teroristi ai retelei Statul Islamic, EXECUTATI in Siria

O grupare insurgenta din Siria activa in apropierea orasului Damasc a executat 18 militanti ai retelei teroriste sunnite Stat Islamic, difuzand o inregistrare video, informeaza ABC News.

Teroristii din Statul Islamic lanseaza amenintari la adresa celor din Hamas

Organizatia terorista Statul Islamic sunnita) a lansat o amenintare, marti seara, la adresa unei alte organizatii teroriste, Hamas siita), sustinand ca va face tot posibilul pentru a o inlocui in Fasia Gaza.

Cum se ucid si se ameninta reciproc gruparile islamiste pentru suprematie: Statul Islamic, Hamas si Al-Qaeda, la cutite

Gruparile teroriste din Orientul Mijlociu se provoaca reciproc pentru suprematie prin propaganda si prin orchestrarea unor atacuri teroriste. Ascensiunea Statului Islamic, care ocupa teritorii vaste din Siria si Irak, ameninta si controlul Hamasului asupra Fasii Gaza, precum si pozitia Al-Qaeda in Yemen. La un an de la proclamarea califatului ISIS, gruparile teroriste din Orientul Mijlociu se confrunta cu ambitiile liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Bagdadi, de a impune legea Sharia peste intreaga lume musulmana. Hamas vs Statul Islamic ISIS).

Unul dintre liderii gruparii teroriste Statul Islamic, ucis in urma unui raid aerian

Pentagonul a anuntat, joi, uciderea, intr-un raid efectuat in Siria la jumatatea lunii iunie, a unuia dintre liderii organizatiei teroriste Statul Islamic, potrivit Le Figaro si AFP.

Declaratia care confirma toate temerile. De ce are succes Statul Islamic in randul musulmanilor

Statul Islamic poate fi infranta in doua zile, a declarat fostul premier israelian si ministru al Apararii, Ehud Barak, intr-un interviu acordat Russia Today si citat de vosizneias. com. Politicianul este de.

RAPORTUL SOCANT care arata sustinerea de care se bucura Statul Islamic in lume

Grupul terorist Statul Islamic este sustinut de mai mult de 42 de milioane de musulamni, arata un nou raport, citat de express. co. uk. Studiul, care se bazeaza pe mai multe sondaje, arata nivelul socant al.

Ministrul britanic al Apararii cere aviz pentru BOMBARDAREA tintelor Statul Islamic in Siria

Parlamentarii britanici ar trebui sa avizeze bombardarea tintelor Statului Islamic in Siria, afirma ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, citat de BBC. Fallon face aceasta solicitare parlamentarilor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )