Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statul Islamic isi face moneda

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic isi face moneda

Statul Islamic a anuntat, joi, ca are in plan sa bata propria moneda, piese din aur, argint sau cupru, ce vor fi utilizate pe teritoriul aflat sub controlul sau in Siria si Irak . continuă pe România Liberă

Statul Islamic le explica femeilor cum sa fie sotii bune: invatati sa coaseti, pentru a face centuri cu explozibil

Printre retete de preparate care pot fi consumate in ragazul dintre lupte si vorbe de duh pentru sotiile de jihadisti, Statul Islamic le invata pe femei cum sa coasa, pentru a le face mujahedinilor centuri cu explozibil, dar le instruieste si in tehnici de prim-ajutor.

Teroristii din Statul Islamic pregatesc Iadul. Serviciile Secrete avertizeaza: Va fi un atentat URIAS in Occident

Serviciul Federal de Informatii BND) avertizeaza ca gruparea jihadista Statul Islamic ar putea comite un atentat la scara mare in Occident pentru a forta coalitia internationala sa trimita trupe terestre.

Organizatia Statul Islamic, sfaturi pentru femei pentru a deveni bune sotii, mame si surori de jihadisti

Organizatia Statul Islamic SI) a lansat recent pe internet Fundatia Zora prin care ofera femeilor arabe sfaturi pentru a deveni bune sotii, mame si surori de jihadisti, relateaza EFE, citata de AGERPRES. Cu.

Turcia, intre NATO, Statul Islamic si Federatia Rusa

Nu cu mult timp in urma, Turcia era considerata liderul natural al Orientului Mijlociu, prietena cu toate regimurile islamiste rezultate din Primavara Araba intr-o strategie de politica externa denumita zero conflicte cu vecinii. Acum, la granita sa, razboiul civil din Siria si, mai nou, gruparea terorista Statul Islamic creeaza o mare instabilitate.

De unde isi face cumparaturile si ce gateste Mihaela Radulescu in Monte Carlo

Mihaela Radulescu marturiseste de unde isi procura alimentele atunci cand sta in Monte Carlo si, mai mult, ca obisnuieste chiar sa gatesca preparate moldovenesti atunci cand i se face dor de casa. Iata ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )