Libnet.ro
UNICEF

12:31

Steaua, campioana Romaniei

Online Sport Online Sport,
Steaua, campioana Romaniei

Steaua a devenit joi searanoua campioana a Romaniei, dupa ce aincheiat la egalitate confruntarea din ultima etapa a Ligii 1, la Iasi,0-0. Steaua a beneficiat de pasul gresit din celalat meci al serii, al celor de la ASA Targu Mures, care au pierdut cu Oteulul. Steaua este campioana pentru a treia oara consecutiv si obtine al 26-a titlu din istorie. continuă pe Online Sport

Steaua Bucuresti a devenit campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv, dupa ce a terminat la egalitate cu CSMS Iasi, iar Otelul a invins-o pe ASA Tg. Mures

Steaua a castigat joi campionatul Romaniei, dupa ce a cu formatia CSMS Iasi, scor 0-0, iar Otelul a invins-o pe ASA, 2-1, informeaza gsp. ro. Jucatorii lui Costel Galca aveau doua puncte in fata celor de.

Steaua este campioana Romaniei, pentru al treilea an consecutiv! Drama, la Targu Mures

Steaua a castigat al treilea titlu consecutiv, in ultima etapa a Ligii I, in urma rezultatelor de joi seara. Echipa lui Galca a remizat pe terenul lui CSMS, in timp ce ASA a pierdut cu Otelul.

Steaua este campioana Romaniei, pentru al treilea an consecutiv! Drama la Targu Mures

Steaua a castigat al treilea titlu consecutiv, in ultima etapa a Ligii I, in urma rezultatelor de joi seara. Echipa lui Galca a remizat pe terenul lui CSMS, in timp ce ASA a pierdut cu Otelul.

Liga 1: Programul ultimei etape - Joi se decide campioana Romaniei

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul ultimei etape din Liga 1 a XXXIV-a). Meciurile care vor decide titlul de campioana a Romaniei se vor disputa joi, de la ora 20:00 - CSMS Iasi vs Steaua si ASA Targu-Mures vs Otelul Galati.

Gigi Becali vede Steaua campioana: O sa iau sapte-opt jucatori, tot ce e mai bun

Gigi Becali este convins ca Steaua va fi campioana si in acest sezon. El sustine ca va intari echipa antrenata momentan de Constantin Galca cu sapte-opt jucatori, tot ce este mai bun in fotbalul romanesc.

CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbal feminin. Titlu in premiera

CSM Bucuresti este noua campioana a Romaniei la handbal feminin, dupa ce a invins in al doilea meci consecutiv HCM Baia Mare, in finala campionatului.

CSM Bucuresti campioana Romaniei la handbal feminin

Echipa CSM Bucuresti a cucerit titlul de campioana in handbalul feminin oprind hegemonia din ultimii ani a celor de la HCM Baia Mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )