Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua a fost invinsa de Gaz Metan Medias, pe teren propriu

România Liberă România Liberă,
Steaua a fost invinsa de Gaz Metan Medias, pe teren propriu

Echipa Steaua Bucuresti a pierdut, duminica seara, in fata formatiei Gaz Metan Medias, cu scorul de 1-0 1-0), de formatia Gaz Metan Medias. continuă pe România Liberă

Steaua ramasa fara gaz! A doua infrangere in campionat pentru liderul Ligii 1

Gaz Metan Medias a dat lovitura pe Arena Nationala si s-a impus la limita in meciul cu Steaua, scor 1-0, in urma unui gol inscris printr-un sut deviat. Steaua a avut un penalty ratat de Boldrin, iar oaspetii au incheiat meciul in inferioritate numerica.

Becali da doi fotbalisti afara de la Steaua: rusinea cu Gaz Metan l-a scos din sarite pe patron care a desfiintat echipa

Esecul de pe teren propriu in fata unei formatii care a evoluat 25 de minute cu un om in minus l-a determinat pe latifundiarul din Pipera sa faca o promisiune: doi fotbalisti nu vor mai imbraca tricoul Stelei.

Steaua confruntata cu numeroase absente inaintea meciului cu Gaz Metan

Antrenorul Laurentiu Reghecampf se confrunta cu serioase probleme de efectiv inaintea meciului de campionat cu Gaz Metan Medias, partida programata duminica seara de la 20:30 si care va fi live text pe onlinesport. ro .

Reghecampf despre meciul Stelei cu Gaz Metan: Un joc haotic

Asa a caracterizat Laurentiu Reghecampf prestatia echipei sale, duminica seara, in meciul de campionat cu Gaz Metan Medias, partida pe care Steaua a pierdut-o, scor 1-0.

Steaua - Gaz Metan 0-1: meci de cosmar pentru vicecampioana. Reghe si-a facut praf un jucator, dar altul l-a ruinat

Bucurestenii au inceput sa aiba un complex pe Arena Nationala in fata echipelor din Ardeal. Acum patru etape, au pierdut cu CFR Cluj 1-2) pentru ca, duminica, sa comita o veritabila sinucidere cu Gaz Metan Medias.

Tamas e arogant dupa infrangerea cu Gaz Metan: Ala e gol? Suntem favoriti la titlu

Gabi Tamas nu a vazut nimic special in victoria celor de la Gaz Metan Medias si spune ca Steaua ramane favorita la titlul de campioana in Liga 1.

Omul care a rapus Steaua: Nu ma surprinde ca i-am invins. Si noi suntem fotbalisti

Alex Munteanu, jucatorul care a marcat golul victoriei pentru Gaz Metan Medias in meciul cu Steaua, a oferit o declaratie la fel incisiva ca si lovitura pe care a aplicat-o liderului Ligii 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )