Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reghecampf despre meciul Stelei cu Gaz Metan: Un joc haotic

Online Sport Online Sport,
Reghecampf despre meciul Stelei cu Gaz Metan: Un joc haotic

Asa a caracterizat Laurentiu Reghecampf prestatia echipei sale, duminica seara, in meciul de campionat cu Gaz Metan Medias, partida pe care Steaua a pierdut-o, scor 1-0. continuă pe Online Sport

Steaua confruntata cu numeroase absente inaintea meciului cu Gaz Metan

Antrenorul Laurentiu Reghecampf se confrunta cu serioase probleme de efectiv inaintea meciului de campionat cu Gaz Metan Medias, partida programata duminica seara de la 20:30 si care va fi live text pe onlinesport. ro .

Steaua a fost invinsa de Gaz Metan Medias, pe teren propriu

Echipa Steaua Bucuresti a pierdut, duminica seara, in fata formatiei Gaz Metan Medias, cu scorul de 1-0 1-0), de formatia Gaz Metan Medias.

Steaua - Gaz Metan 0-1: meci de cosmar pentru vicecampioana. Reghe si-a facut praf un jucator, dar altul l-a ruinat

Bucurestenii au inceput sa aiba un complex pe Arena Nationala in fata echipelor din Ardeal. Acum patru etape, au pierdut cu CFR Cluj 1-2) pentru ca, duminica, sa comita o veritabila sinucidere cu Gaz Metan Medias.

Tamas e arogant dupa infrangerea cu Gaz Metan: Ala e gol? Suntem favoriti la titlu

Gabi Tamas nu a vazut nimic special in victoria celor de la Gaz Metan Medias si spune ca Steaua ramane favorita la titlul de campioana in Liga 1.

Becali da doi fotbalisti afara de la Steaua: rusinea cu Gaz Metan l-a scos din sarite pe patron care a desfiintat echipa

Esecul de pe teren propriu in fata unei formatii care a evoluat 25 de minute cu un om in minus l-a determinat pe latifundiarul din Pipera sa faca o promisiune: doi fotbalisti nu vor mai imbraca tricoul Stelei.

Multescu despre meciul cu Dinamo: Vom face tot ce este omeneste posibil pentru a castiga

Oltenia fierbe in asteptarea meciului cu Dinamo de luni seara, partida care din motive ce tin de infrastructura se va disputa la Turnu Severin. Chiar si asa se anunta un stadion plin de suporteri ai alb-albastrilor, iar antrenorul Gigi Multescu promite un joc solid contra cainilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )