Libnet.ro
UNICEF

05:45

Steaua, la primul esec din acest sezon

România Liberă România Liberă,
Steaua, la primul esec din acest sezon

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a fost invinsa in aceasta seara pe teren propriu de Ceahlaul Piatra Neamt, echipa din Ghencea inregistrand astfel prima infrangere din acest sezon al Ligii I. continuă pe România Liberă

Romania are al treilea coeficient in clasamentul UEFA din acest sezon

Rezultatele obtinute de cele patru formatii romanesti in cupele europene plaseaza Romania pe podiumul provizoriu in ierarhia coeficientilor UEFA.

Raiffeisen Bank Romania - profit net de 45 de milioane euro in primul semestru din 2014

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, in conditiile in care primul semestru din anul trecut a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro, informeaza un comunicat al bancii.

Liga I: Steaua, invinsa de Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1

Ceahlalul Piatra Neamt a invins Steaua in Ghencea cu scorul 1-0, aceasta fiind prima infrangere a ros-albastrilor din acest sezon de Liga I.

VIDEO Liga I: Steaua, invinsa de Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1

Ceahlalul Piatra Neamt a invins Steaua in Ghencea cu scorul 1-0, aceasta fiind prima infrangere a ros-albastrilor din acest sezon de Liga I.

Te cunosc de undeva!, editia campionilor. Care sunt concurentii din acest sezon

Cei mai buni concurenti care si-au demonstrat talentul pe parcursul a cinci sezoane la Te cunosc de undeva!, se reunesc in aceasta toamna la Antena 1, intr-un sezon al campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )