Libnet.ro
UNICEF

20:00

Stelian Fuia, fost ministru al agriculturii, trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stelian Fuia, fost ministru al agriculturii, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate pentru Stelian Fuia, director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea la data faptelor) pentru abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite si Daniel State, cumnatul lui Fuia, asociat la SC Procera Agrochemicals, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, cu obtinerea de foloase necuvenite, se arata intr-un comunicat DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Fost ministru PDL, trimis in judecata. Stelian Fuia, acuzat de devalizarea institutului Fundulea

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu in cazul vanzarii unor imobile apartinand Statiunii de Cercetare a Plantelor Medicinale Fundulea, prin care ar fi.

Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, judecat pentru devalizarea Statiunii de Cercetare Fundulea. O afacere in familie cu bunurile statului

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, a fost trimis joi in judecata de procurorii anticoruptie. Procurorii explica in rechizitoriu cum a reusit Fuia, impreuna cu sora lui, cumnatul si un executor judecatoresc, sa faca disparute imobile ale Statiunii de Cercetare Fundulea, aflate in proprietatea statului.

Fostul ministru Stelian Fuia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul ministru Stelian Fuia a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in perioada in care a fost director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea.

Claude Gueant, fost ministru francez de Interne, a fost retinut intr-o ancheta privind trafic de influenta

Fostul ministru francez de Interne, Claude Gueant, apropiat de Nicolas Sarkozy, a fost retinut, luni, in cadrul unei anchete privind controversatul arbitraj al omului de afaceri Bernard Tapie, informeaza AFP. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1894 seconds )