Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stelian Ion: Sectia Speciala a fost croita gresit de la inceput

România Liberă România Liberă,
Stelian Ion: Sectia Speciala a fost croita gresit de la inceput

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a spus, joi, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistratu. continuă pe România Liberă

STELIAN ION, DESPRE BUGETUL ALOCAT JUSTITIEI: Este un an greu, dar nu vor fi probleme in sistemul judiciar

Ministrul Stelian Ion a declarat astazi, in cadrul sedintei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca nu vor fi probleme cu bugetul alocat domeniului Justitiei.

Sectia Speciala a dispus renumararea voturilor de la alegerile din sectorul 1. Ancheta nu va influenta rezultatul final

Politia Capitalei ar urma sa se ocupe de renumararea voturilor de la alegerile locale pentru Primaria Sectorului 1, din dispozitia unui procuror de la Sectia Speciala. Ofiterii de politie judiciara ar urma sa trieze cei 1. 509 saci cu buletine de vot din cele 166 de sectii de votare din sector, apoi sa numere cate voturi ii revin lui Clotilde Armand si cate lui Daniel Tudorache.

Un procuror de la Sectia Speciala a dispus renumararea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1 - DOCUMENT

Procurorul Sorin Iasinovschi de la Sectia Speciala SIIJ) a dispus prin ordonanta renumararea tuturor voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucuresti, castigate de Clotilde Armand USR) in fata lui Dan Tudorache PSD). De renumararea voturilor din cele 166 sectii de votare se vor ocupa ofiterii de politie judiciara de la Politia Capitalei.

Un procuror de la Sectia Speciala a cerut politiei renumararea voturile de la alegerile locale castigate de Clotilde Armand

Procurorul Sorin Iasinovschi de la Sectia Speciala pentru investigarea magistratilor SIIJ) a dispus printr-o ordonanta de delegare ca Politia Bucuresti sa renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucuresti, castigate de Clotilde Armand USR) in dauna lui Dan Tudorache PSD). PSD a.

Un procuror de la Sectia speciala pune Politia Capitalei sa renumere toate voturile de la alegerile locale in Sectorul 1

Un procuror de la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) a dispus, printr-o ordonanta, ca Politia Capitalei sa renumere toate voturile exprimate la alegerile locale din septembrie 2020 pentru functia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, castigate de Clotilde Armand USR) in fata lui Daniel Tudorache PSD).

Un profesor de drept constitutional reclama faptul ca a fost citat gresit de avocatii lui Trump: Cel mai rau e cand spun ca destituirea nu mai are obiect

Brian Kalt, un profesor de drept constitutional si autorul unei lucrari despre procesul de destituire a oficialilor federali, inclusiv presedinti, a semnalat ca echipa de aparare a lui Donald Trump l-a citat gresit de mai multe ori in argumentatia lor depusa in Senat, si anume interpretand ca un fost presedinte nu mai poate fi inlaturat din functie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )