Libnet.ro
UNICEF

16:30

STELIAN ION, DESPRE BUGETUL ALOCAT JUSTITIEI: Este un an greu, dar nu vor fi probleme in sistemul judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STELIAN ION, DESPRE BUGETUL ALOCAT JUSTITIEI: Este un an greu, dar nu vor fi probleme in sistemul judiciar

Ministrul Stelian Ion a declarat astazi, in cadrul sedintei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca nu vor fi probleme cu bugetul alocat domeniului Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Stelian Ion: Sectia Speciala a fost croita gresit de la inceput

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a spus, joi, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistratu.

Politistii din penitenciare au iesit in strada. Ce-i cer lui Stelian Ion, ministrul Justitiei (VIDEO)

Guvernul se confrunta cu noi tensiuni. Personalul Politiei din penitenciare s-a mobilizat in ziua de luni, 8 februarie, pentru a protesta la Ministerul Justitiei. Acestia au solicitat imbunatatirea conditiilor.

infrangere istorica pentru ministrul USR al Justitiei! CSM a avizat negativ desfiintarea Sectiei Speciale

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat negativ, la capatul unei sedinte tensionate care a durat circa 8 ore, proiectul de lege promovat de ministrul Stelian Ion, prin care se propune desfiintarea Sectiei Speciale.

Cimpeanu, despre bugetul ministerului: Nu am avut ingrijorari ca nu va fi inteleasa la nivelul Guvernului importanta Educatie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca nu a vazut bugetul final alocat ministerului pe care il conduce, insa adauga ca nu a avut niciun moment ingrijorari legate de faptul ca bugetul pentru acest an nu va fi mai mare decat executia bugetara a ministerului pe anul trecut.

Ludovic Orban, despre bugetul pentru 2021: Nu ne putem comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Obiectivul este relansarea economica

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a oferit noi declaratii despre proiectul de buget pentru anul 2021, al coalitiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR. Proiectul de buget va fi facut public in cursul.

Kelemen Hunor, despre bugetul pe acest an: Atat se poate in 2021. Cam astia sunt banii pe care ii putem distribui, asa incat salarile, pensiile si investitiile sa nu aiba de suferit (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, n-a parut prea entuziasmat de bugetul pe acest an, dar a tinut sa sublinieze ca astia sunt banii si ca trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )