Libnet.ro
UNICEF

07:45

Stelian Ion: Vom acorda conditii mai bune magistratilor, sa nu se mai pensioneze la 50 de ani

Hotnews Hotnews,
 Stelian Ion: Vom acorda conditii mai bune magistratilor, sa nu se mai pensioneze la 50 de ani

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat ca se va interveni pentru a incuraja magistratii sa-si continue activitatea mai multi ani, in conditiile in care multi se pensioneaza in jurul varstei de 50 de ani, o solutie fiind aceea de a li se atribui mai putine dosare spre solutionare, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Stelian Ion: Avem o legislatie care incurajeaza iesirea magistratilor la pensie la o varsta destul de mica Sunt si cauze legate de conditiile de lucru. imi propun sa gasesc solutii

Stelian Ion, ministrul Justitiei, a declarat, vineri, ca nu exista niciun proiect in acest moment privind cresterea varstei de pensionare a magistratilor. Pe de alta parte, actuala legislatie intr-un fel.

Stelian Ion nu renunta! Merge mai departe cu desfiintarea SIIJ, in ciuda deciziei CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat, vineri dimineata, ca a semnat si a trimis la Guvern proiectul care prevede desfiintarea SIIJ, in ciuda avizului negativ dat de CSM.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, despre disputele de la sedinta CSM: Nivelul discutiei a fost coborat nu de catre mine, ci de catre anumiti membri

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a precizat vineri, intr-o conferinta de presa, in legtura cu disputele de la sedinta CSM in care reprezentantii magistratilor au avizat negativ proiectul privind.

STELIAN ION, MINISTRUL JUSTITIEI: Cine vrea sa mentina SIIJ, vrea sa slabeasca DNA

Batalia in jurul mentinerii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) este data de cei care doresc ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) sa nu mai cerceteze penal judecatorii si de cei care doresc ca prin existenta sectiei speciale sa puna o presiune asupra procurorilor anticoruptie pentru a le ingreuna activitatea desfasurata de acestia, a sustinut, azi, Stelian Ion, ministrul Justitiei, intr-un interviu acordat pentru publicatia Epoch-Times Romania.

Stelian Ion merge mai departe cu desfiintarea SIIJ, in ciuda deciziei CSM: Avizul e consultativ Sectia Speciala e ineficienta. A avut o medie de trimitere in judecata de doua rechizitorii pe an, niciunul pe coruptie

Stelian Ion, ministrul Justitiei, a anuntat, vineri, ca merge mai departe cu proiectul de lege prinvind desfiintarea Sectiei speciale. Acesta a punctat ca avizul negativ dat ieri de catre Consiliul Superior al.

STELIAN ION: Pensionarile sunt un element de ingrijorare pentru tot sistemul judiciar

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a afirmat ca pensionarile din sistemul judiciar sunt un element de ingrijorare, precizand ca isi propune sa gaseasca solutii pentru a-i determina pe magistrati sa ramana in sistem.

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

STELIAN ION, DESPRE BUGETUL ALOCAT JUSTITIEI: Este un an greu, dar nu vor fi probleme in sistemul judiciar

Ministrul Stelian Ion a declarat astazi, in cadrul sedintei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca nu vor fi probleme cu bugetul alocat domeniului Justitiei.

Nicoleta Pauliuc (PNL), dupa ce Stelian Ion a anuntat ca nu renunta la ideea trecerii unei parti a politiei judiciare la Parchete: Astfel de decizii nu trebuie abordate nici politic si nici dintr-o perspectiva individuala

Sefa Comisiei de Aparare din Senat, liberala Nicoleta Pauliuc, avertizeaza ca o eventuala mutare a politiei judiciare la Parchete ar avea un impact deosebit de puternic asupra sigurantei cetateanului, dupa ce ministrul Justitiei, Stelian Ion, a afirmat vineri ca nu renunta la aceasta idee.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )