Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stelian Tanase i-a cerut lui Iohannis sa sprijine cresterea taxei TV ca sa salveze TVR

Adevărul Adevărul,
Stelian Tanase i-a cerut lui Iohannis sa sprijine cresterea taxei TV ca sa salveze TVR

Presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, a raspuns marti la intrebarile alesilor din Comisia de Cultura a Senatului. Tanase a insistat ca doreste indexarea taxei TV si a sustinut ca i-a adresat o scrisoare in acest sens chiar presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Stelian Tanase i-a scris lui Iohannis, cerand sa intervina pentru a salva TVR

Presedintele director general al SRTV, Stelian Tanase, a declarat marti ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care ii aduce la cunostinta situatia datoriilor televiziunii si ii cere sa intervina urgent pentru a salva televiziunea publica.

Stelian Tanase i-a scris lui Iohannis, cerandu-i sa salveze TVR: Este ultimul moment cand se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publica

Presedintele director general al SRTV, Stelian Tanase, i-a transmis, luni, o scrisoare sefului statului, Klaus Iohannis, in care ii cere sa intervina pentru a salva televiziunea publica.

Stelian Tanase, scrisoare catre Klaus Iohannis. Ce i-a cerut presedintelui

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, a declarat, marti in timpul audierilor de la Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care i-a cerut presedintelui sa intervina urgent, cu marea sa autoritate, pentru a salva o institutie esentiala intr-o societate europeana moderna.

Stelian Tanase ii cere lui Iohannis sa salveze Televiziunea Romana

Stelian Tanase, presedintele director general al SRTV, i-a transmis, luni, o scrisoare sefului statului, Klaus Iohannis, in care ii cere sa intervina pentru a salva televiziunea publica, noteaza Mediafax.

Ce i-a cerut Klaus Iohannis lui Francois Hollande chiar la Palatul Elysee

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit, marti, la Palatul Elysee cu Francois Hollande, presedintele Frantei. La conferinta comuna de presa, Klaus Iohannis a declar ca vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )