Libnet.ro
UNICEF

01:05

STENOGRAME: spagile de la CFR ajungeau pana la varf. Vezi cine-i 'nasul mare'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STENOGRAME: spagile de la CFR ajungeau pana la varf. Vezi cine-i

Noi stenograme obtinute de Adevarul demonstreaza cum nasii adunau banii si ii trimiteau pe cale ierarhica pana la seful serviciului Control Trenuri din cadrul SNTFC, Gheorghe Cazacu. continuă pe Wall-Street Ro

EXCLUSIV STENOGRAME Spagile de la CFR ajungeau pana la varf. Vezi cine-i nasul mare

Noi stenograme obtinute de Adevarul demonstreaza cum nasii adunau banii si ii trimiteau pe cale ierarhica pana la seful serviciului Control Trenuri din cadrul SNTFC, Gheorghe Cazacu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul GALATI.

USL si-a trimis artileria grea la Galati: liberalii Victor Paul Dobre si Paul Ichim, conservatorul Bogdan Ciuca, social democratii Dan Nica si Aurel Nechita. Din partea ARD, principalii candidati sunt Doru Resmerita si Mihai Capra. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorVictor Paul Dobre, PNL Laurentiu Chirvasuta, UNPR George Scarlat, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DOLJ.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana sunt principalii candidati a PSD. Din partea PNL candideaza ministrul delegat Mihai Voicu, iar din partea ARD, principalii candidati sunt Mihai Surpateanu si Eugen Calinoiu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorValeriu Zgonea, PSDIon Calin, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DAMBOVITA.

In judetul Dambovitta candideaza actualul ministru al Mediului, Rovana Plumb si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, devenit membru PNL. Din partea ARD, Forta Civica are trei reprezentanti in judet - Sorin Davidescu si Florin Bolchis, la Camera Deputatilor, si Smaranda Vornicu, la Senat. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorGeorgica Dumitru, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul COVASNA.

Horia Grama PSD) si Marton Arpad UDMR) sunt cele mai cunoscute nume de pe listele candidatilor din judetul Covasna. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorHoria Grama, PSDRadita Palela, PSDEmil Pantelimon, PNLCorina Bote, PNL SenatMarius Obreja, PNL ARD Camera DeputatilorViorel Radu, Forta CivicaRobert Radu, PDLLiviu Comanici, PDLValentin .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CONSTANTA.

Si Constanta este un judet in care candidaturile au fost stabilite cu scandal. Maria Stavrositu a anuntat ca demisioneaza din PDL pentru ca nu a fost sprijinuta pentru un nou mandat. Au intrat in schimb pe liste Gigi Chiru si Catalin Anghel, de la Noua Republica. Din partea USL, la Constanta candideaza liberalul Puiu Hasotti si consilierul premierului Ponta, Remus Cernea. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CLUJ.

In judetul Cluj, principalii candidati sunt Marius Nicoara si Mircea Jorj, din partea USL, si Adrian Papahagi si Alin Tise din partea ARD. Jurnalisul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, s-a aflat pe listele de candidati ai PNL dar a declarat ca nu vrea un mandat de deputat la aceste alegeri. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorSteluta Cataniciu, .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )