Libnet.ro
UNICEF

08:00

Steve Jobs a avut dreptate (din nou). Aplicatiile domina lumea mobila

Adevărul Adevărul,
Steve Jobs a avut dreptate (din nou). Aplicatiile domina lumea mobila

Steve Jobs a avut o viziune - telefoanele mobile urmeaza sa inlocuiasca calculatoarele, iar motorul lor vor fi aplicatiile. Nu vom mai naviga doar internetul, nu vom avea un fel de baby internet. Vom avea aplicatii in magazine virtuale. Sapte ani mai tarziu, aceasta a fost viziunea castigatoare. Pe telefoanele mobile, nu folosim internetul, ci aplicatiile. continuă pe Adevărul

IREC cere, din nou, autoritatilor, sa ia masuri impotriva maidanezilor

Grupul de Initiativa pentru Responsabilitate Civica IREC) le cere, din nou, autoritatilor bucurestene sa ia masuri pentru impiedicarea reaparitiei cainilor comunitari in spatiul public, dupa ce un copil de sapte ani a fost muscat, marti, intr-un parc din Capitala.

Formula 1 MP Malaysia: Ghinion pentru Ricciardo. A fost penalizat din nou.

Pilotul australian Daniel Ricciardo nu a scapat de penalizari nici in cea de a doua etapa a acestei editii a circuitului de Formula 1. Din cauza unei erori a propriilor mecanici in cursa din Malaysia, el va fi sanctionat in urmatoarea etapa, Marele Premiu al Bahreinului, potrivit Mediafax. Ricciardo va fi penalizat cu zece locuri pe grila de start a urmatoarei curse dupa ce el a parasit boxele echipei sale Red Bull cu o roata insuficient fixata, la Grand Prix-ul din Malaysia, desfasurat .

Business report: Costul fortei de munca in tarile UE - comparatii utile pentru o Romanie (din nou) originala; Care sanctiuni? Gigantii petrolieri occidentali, cot cu grupurile energetice din Rusia; Top 10 produse romanesti vandute in strainatate in 2013,

Agricultura - El Dorado-ul angajarilor in 2014. Ce se cauta si cum sunt platite locurile de munca din domeniu. Agricultura este domeniul care in ultimii trei ani a inregistrat o cerere semnificativa de personal in Romania, reiese din studiul Manpower privind Perspectivele angajarii de forta de munca. Guvernul schimba regulile de selectare a firmelor care primesc bani pentru promovarea exportului. Guvernul va acorda ajutoare pentru stimularea exportului, in limita a 200. 000 euro pe trei ani, si acelor firme care au dificultati financiare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )