Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce nu se stia despre cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt. Informatia a aparut abia acum

Antena3 Antena3,
Ce nu se stia despre cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt. Informatia a aparut abia acum

Angelina Jolie avea la dispozitie o aripa intreaga in resedinta lor din California, in timp ce Brad Pitt avea propriul dormitor separat, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia. Decizia. continuă pe Antena3

Ce spune actorul Justin Theroux, sotul actritei Jennifer Aniston, despre divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt

Actorul american Justin Theroux, sotul actritei Jennifer Aniston, s-a vazut nevoit sa comenteze divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, precizand ca este o situatie groaznica pentru copiii cuplului.

Cum vede sotul lui Jennifer Aniston divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Sotul lui Jennifer Aniston nu a mai putut evita subiectul anului, referitor la divortul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, si a afirmat, intr-un interviu pentru Business Insider ca e o veste teribila pe.

Caru' cu vedete:Sanii Crudutei au ajuns in presa internationala: Innorat cu sanse de sfarcuri;Lovitura de teatru in divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt! Actrita s-ar fi cuplat deja cu...;A intrat in operatie. Vica Blochina isi taie nasul

Afara-i frig si ploua iar Nicoleta Nuca se. Ce a facut solista spre deliciul fanilor. Nicoleta Nuca arata bine asa ca profita de ultima ocazie, pe acest an, sa se. Carrie Fisher: Harrison Ford este slab la pat. Gura pacatosului adevar graieste! Asta i s-a intamplat lui Carrie Fisher 59 de ani) cand a fost.

Brad Pitt si Angelina Jolie au un contract prenuptial solid: Ce avere si ce proprietati au cei doi actori de impartit

Brad Pitt si Angelina Jolie, care au anuntat saptamana trecuta ca divorteaza, nu vor avea probleme in ceea ce priveste impartirea bunurilor materiale, intrucat au avut grija sa semneze un contract prenuptial solid atunci cand si-au oficializat relatia.

Brad Pitt anunta ca va lipsi de la premiera filmului documentar in care joaca, Voyage of Time, pentru a se concentra pe situatia familiei

Actorul Brad Pitt a anuntat ca va sari peste preimierea ultimului sau proiect pentru a se concentra pe situatia familiei si nu vrea sa distraga atentia de la documentarul educativ. Decizia vine in urma divortului sau de Angelina Jolie, anunta Reuters.

Divortul de Brad Pitt ar fi apropiat-o pe Angelina Jolie de Johnny Depp

Pe de alta parte, un presupus apropiat al actritei a declarat ziarului britanic The Sun ca Angelina s-a apropiat foarte mult de Johnny Depp, cu care s-a imprietenit pe platouri la filmul The Tourist, pentru a-l face confident si a-i impartasi momentele dificile prin care trece. Ei vorbeau deja foarte mult cand Amber Heard a inceput divortul impotriva lui Johnny, a precizat sursa.

Cum arata casa in care s-a mutat Angelina Jolie. Suma colosala platita de vedeta de la Hollywood

Planurile secrete ale Angelinei Jolie au fost dezvaluite de o sursa apropiata. Se pare ca actrita de la Hollywood a inchiriat o locuinta cu 95. 000 dolari pe luna pentru a avea unde sa stea impreuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )