Libnet.ro
UNICEF

18:15

Stiai? Cine sunt cei mai relaxati oameni pe timp de pandemie

Antena3 Antena3,
Stiai? Cine sunt cei mai relaxati oameni pe timp de pandemie

Cercetatorii au aflat cine sunt cei mai relaxati oameni in timpul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Too Hot To Handle. Cine sunt concurentii celui mai popular reality show de pe Netflix

Cel mai popular reality show la momentul actual pe Netflix este unul de dating si se numeste Too Hot To Handle. Iata insa cine sunt concurentii emisiunii la care se uita toata lumea! .

Cum sta Romania la nivelul coeficientului de inteligenta. Perioada in care am fost cei mai destepti

Romanii fac performanta. La CE, la Balcaniade de dresaj, la Para Tenis de Masa, insa, se pare ca nu este de ajuns. Concluziile unui studiu legat de nivelul coeficientului de intelicenta sunt ingrijoratoare. Romania si nivelul coeficientului de inteligenta Dragos Iliescu profesor in Departamentul de Psihologie al Universitatii din Bucuresti si pe George Gunnesch-Luca .

VIDEO Momentul in care unul dintre cei mai vanati militanti ISIS din Europa este arestat in Spania

Abdel-Majed Abdel Bary, un fost rapper britanic devenit unul dintre cei mai vanati militanti ISIS din Europa, a fost arestat marti in Spania in cadrul unei operatiuni contrateroriste, relateaza The Guardian.

Coronavirus in Romania. Care sunt cele mai afectate judete Zonele in care s-au inregistrat cele mai putine cazuri de COVID-19

123 de noi cazuri de coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore la Suceava, judet unde numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 2. 238, din cele 9. 242 de cazuri de persoane infectate cu COVID 19 in Romania. Un alt judet afectat puternic, unde sunt 423 de cazuri, este Arad, urmat de Hunedoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )