Libnet.ro
UNICEF

13:45

Stirile Pro TV: Cum a schimbat presa societatea romaneasca in cei 30 de ani de la Revolutie

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Cum a schimbat presa societatea romaneasca in cei 30 de ani de la Revolutie

Libertatea de exprimare, unul dintre cele mai importante drepturi platite cu sange in 1989, a dat voie presei si societatii civile sa vorbeasca. continuă pe Hotnews

Stirile Pro TV: Povestile incredibile ale celor mai bogati romani. Averi facute din bisnita, poker sau legaturi cu Securitatea

Inainte de 1989, cel putin teoretic, nu se putea spune ca unii romani erau mai bogati ca altii. Practic, existau persoane privilegiate, care aveau acces la resurse si la parteneri din alte tari. Tocmai de aceea, dupa schimbarea regimului, multi dintre cei care detineau informatiile, dar si parghiile de conducere, s-au transformat in oameni de afaceri, mai mult sau mai putin, respectabili.

SOC! Gata, A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! Asta da LOVITURA. Detalii BOMBA

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )