Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stirile ProTV: Bubuitura puternica din Iasi: meteoritul care a cazut avea 8 kg si diametru de 16 cm

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Bubuitura puternica din Iasi: meteoritul care a cazut avea 8 kg si diametru de 16 cm

O bubuitura puternica a zguduit judetul Iasi, pe 9 iulie 2019. Cauza se pare ca ar fi un meteorit de 8 kilograme, dupa cum explica profesorul de Fizica Silviu Gurlui. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

Explicatia unui specialist, cu privire la bubuitura care a zguduit Iasiul: Meteoritul care a cazut avea 8 kg si diametru de 16 cm

O bubuitura puternica a zguduitIasiul, pe data de 9 iulie. Cauza principala ar fi un meteorit de 8 kilograme, dupa cum explica profesorul de fizica Silviu Gurlui. Cercetatorul sustine ca a evaluat.

Stirile ProTV: Scandal cu pumni si urlete la bordul unui avion Tarom. VIDEO filmat de un pasager

Circ cu pumni, urlete si amenintari la bordul unui avion Tarom, care urma sa decoleze din Bucuresti catre Cairo. Totul a pornit dupa ce o femeie de origine araba, care nu vorbea engleza, ar fi.

Stirile ProTV: Bugetarii romani care primesc salarii mai mari decat Iohannis si Trump. Unde lucreaza

Cercetarea, unul dintre cele mai sarace domenii din Romania, a intrat sub lupa corpului de control al Ministerului. in mod ironic, cativa dintre directorii unor institute de cercetare primesc salarii uriase greu de imaginat pentru multi romani.

Stirile ProTV: A fost descoperita una dintre cele mai mari asezari din Epoca de Piatra. Are 9.000 de ani

O asezare din perioada neolitica a fost descoperita de arheologi in apropiere de Israel. Aceasta are o vechime de 9. 000 de ani si este cea mai mare descoperita pana acum in aceasta tara.

Stirile ProTV: Peste 600.000 de locuri de munca vor disparea din Romania. Domeniile cele mai afectate

Peste 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in urmatorii 10 ani. Asta arata un raport lansat recent.

Dan Lungu ( USR): Sute de morti si mii de raniti pe drumurile dezastruoase din Iasi

In ultimii cinci ani, pe strazile judetului Iasi s-au produs, in total, peste 2. 000 de accidente rut.

Un barbat din Iasi si-a batut sotia, apoi a spart parbrizul ambulantei cu un topor

Un barbat din localitatea ieseana Zmeu este cercetat de politisti dupa ce si-a batut sotia, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulantei care ii acorda primul ajutor femeii, relateaza Mediafax.

Finul lui Vasile Blaga si un celebru interlop din Iasi, saltati cu mascatii dupa mai multe furturi in Oradea

Finul lui Vasile Blaga a fost saltat de mascati. Coriolan Pop Bruchental a fost pus sub control judiciar pentru complicitatela spargerea unor vile.

Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Doua hub-uri din Bucuresti, Impact Hub si 3house, fuzioneaza. Cele doua branduri vor detine impreuna trei spatii de munca colaborativa de 6. 700 metri patrati, in total, situate in zonele: Timpuri Noi, Universitate si Floreasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )