Libnet.ro
UNICEF

07:30

Stirile ProTV: Drama unui cuplu de romani in Marea Britanie, in ultimele 3 zile inainte de Brexit. Nu meritam asta

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Drama unui cuplu de romani in Marea Britanie, in ultimele 3 zile inainte de Brexit. Nu meritam asta

Un cuplu din Romania, stabilit in Marea Britanie, a fost victima vandalismului, in ultimele trei zile, inainte de Brexit. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Dan Mihalache, despre Brexit: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020 (VIDEO)

Vineri se produce oficial divortul Marii Britanii de Uniunea Europeana. Multi din cei peste 470 de mii de romani care traiesc si muncesc in Regatul Unit se intreaba ce vor face in viitor si cum le vor fi.

Bogdan Aurescu, despre oficializarea Brexitului: in ceea ce priveste drepturile cetatenilor romani nu se schimba absolut nimic

Vineri, 31 ianuarie este ultima zi in care Marea Britanie mai este parte a Uniunii Europene, divortul votat de britanici in iunie 2016 urmand ca in sfarsit sa se finalizeze. Cu aceastea ocazie, ministrul de.

Brexit. Ce se schimba in Marea Britanie pentru romani de la 1 februarie 2020

Vineri la miezul noptii 1. 00 ora Romaniei), Uniunea Europeana va pierde, pentru prima data, un stat membru, care este unul dintre cele mai mari si cele mai bogate tari din blocul comunitar. Cetatenii romani care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru procedura de statut de rezident care le permite sa ramana in Regatul Unit dupa Brexit. Procedura este deschisa celor care locuiesc in Marea Britanie de cel putin cinci ani.

Cum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXIT

Epopeea Brexit s-a incheiat, dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. in urma sa raman destule semne de intrebare, multa confuzie si incertitudine cu privire la directia in care o va lua Uniunea Europeana. Dar in spatele Brexit-ului raman si aproape jumatate de milion de cetateni romani. Am vorbit cu cativa dintre ei, sa vad ce parere au despre parasirea UE de catre Marea Britanie si daca ii va afecta personal.

Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana. Cum va afecta Brexitul sutele de mii de romani. Alina Balatchi: Cred ca in viata asta traim degeaba daca nu dam inapoi comunitatii

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Au fost momente emotionante, aseara, in Parlamentul European, unde a fost ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Iesirea Marii Brtianii din Uniune va afecta si sute de mii de romani.

VIDEO OFICIAL Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana Epopeea Brexit se sfarseste si odata cu ea povestea unei colaborari de 47 de ani Ce urmeaza in relatia Regat-UE

Epopeea Brexit s-a incheiat dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. Cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei), Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana. Odata cu acest pas incepe o perioada de tranzitie post-Brexit care se va incheia la 31 decembrie 2020. in acest interval, Regatul Unit va continua sa aplice regulile blocului comunitar, fara sa participe la procesul decizional al UE, iar executivul britanic si Uniunea Europeana vor incepe un proces de negociere dedicat relatiei lor viitoare. Irlanda de Nord va continua sa aiba statut special si dupa perioada de tranzitie, ramanand in uniunea vamala UE pana cand va fi stabilit un alt statut. FOTO VIDEO Brexit Day : Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston ChurchillCum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXITReactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea EuropeanaAmbasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Brexit: Ce se intampla cu romanii care fac afaceri in Marea Britanie

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) indeamna liderii politici sa depuna eforturi rapide pentru a clarifica viitoarea relatie dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie si totodata, sa informeze asupra implicatiilor acestui demers in raport cu cetatenii romani.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )