Libnet.ro
UNICEF

17:45

Stirile ProTV: Imagini terifiante din Wuhan. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalului. VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Imagini terifiante din Wuhan. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalului. VIDEO

Noi imagini terifiante au aparut din China. O filmare arata cadavrele unor persoane ucise de coronavirus, abandonate pe holurile unui spital din Wuhan, printre persoanele care asteapta sa fie consultate de medici. continuă pe Hotnews

Sinteza zilei. Imagini cu spitalul din Wuhan in care ajung persoanele infectate cu coronavirus

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, imagini in premiera in Romania, din spitalul din Wuhan in care ajung toti cei suspectati ca sunt infectati cu virusul care ingrozeste lumea.

Serpii vanduti in pietele din Wuhan ar putea fi sursa initiala a coronavirusului din China.

Kraitul, cobra si iliecii vanduti ca delicatese in pietele din Wuhan pot fi sursa initiala a coronav.

FOTOVIDEO. Sute de oameni si utilaje ridica deja spitalul din Wuhan, care va fi gata in sase zile, pentru pacientii infectati cu noul coronavirus

Autoritatile locale din Wuhan, orasul din China de unde s-a raspandit coronavirusul ucigas, vor ca in sase zile sa fie construit un spital special unde sa fie tratati exclusiv acesti pacienti. Spitalul va fi construit dupa modelul unui centru similar.

VIDEO Coronavirusul a creat haos in China. Spitalele din Wuhan, luate cu asalt de locuitori

Spitalele din Wuhan erau joi coplesite de catre pacienti nelinistiti in timp ce autoritatile au inchis retelele de transport din orasul chinez intr-o incercare de a limita raspandirea coronavirusului care a alertat lumea intreaga, relateaza Reuters.

Sute de mii de locuitori au fugit din Wuhan, inainte ca orasul sa intre in carantina. Multi dintre ei prezinta deja primele simptome de febra

Aproape 300. 000 de locuitori din Wuhan au reusit sa scape cu succes din oras, inainte ca acesta sa fie bagat de autoritatile chineze in stare de carantina, dar unii dintre ei prezinta simptome de febra,.

Stirile ProTV: Romanca din China, despre epidemia de coronavirus: E panica. Am un rucsac plin de masti

Inevitabilul s-a produs! Virusul care inspaimanta omenirea a fost confirmat pentru prima data in Europa. Iar in Wuhan, punctul zero al epidemiei, spaima si frustrarea cresc de la ora la ora.

Stirile ProTV: Mascatii au descins la casa interlopului Bebino. Ce cauta anchetatorii

Trei perchezitii au avut loc joi dimineata la locuinta lui Emil Marius Alecu, zis Bebino si la alte doua adrese, in legatura cu scandalul care a avut loc in urma cu doua saptamani in zona Tei - Toboc din Capitala.

Operatiune speciala a SUA, care ii va scoate cu un avion pe cei 230 de americani din Wuhan, un oras practic inchis

Statele Unite pregatesc un zbor cu care va aduce in tara, duminica, cetatenii si diplomatii americani din orasul Wuhan, potrivit Wall Street Journal si Reuters.

Se repeta istoria SARS? Bizara gastronomie chineza ar putea fi sursa noului coronavirus din Wuhan

Piata chineza de mancare, considerata epicentrul noului coronavirus care a starnit temeri globale, este un fel de menajerie unde coabiteaza specii stranii, precum celebra civeta la originea epidemiei de SARS din 2002-2003, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )