Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Romanca din China, despre epidemia de coronavirus: E panica. Am un rucsac plin de masti

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanca din China, despre epidemia de coronavirus: E panica. Am un rucsac plin de masti

Inevitabilul s-a produs! Virusul care inspaimanta omenirea a fost confirmat pentru prima data in Europa. Iar in Wuhan, punctul zero al epidemiei, spaima si frustrarea cresc de la ora la ora. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Imagini terifiante din Wuhan. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalului. VIDEO

Noi imagini terifiante au aparut din China. O filmare arata cadavrele unor persoane ucise de coronavirus, abandonate pe holurile unui spital din Wuhan, printre persoanele care asteapta sa fie consultate de medici.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

Pasageri provenind din orasul Wuhan in care a izbucnit epidemia coronavirus au aterizat la Roma

Pasageri veniti din orasul Wuhan din China, locul unde a izbucnit epidemia provocata de coronavirus, au aterizat joi pe aeroportul Fiumicino din Roma, scrie Reuters.

Pasageri provenind din orasul Wuhan in care a izbucnit epidemia coronavirus au aterizat la Roma

Pasageri veniti din orasul Wuhan din China, locul unde a izbucnit epidemia provocata de coronavirus, au aterizat joi pe aeroportul Fiumicino din Roma, scrie Reuters.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

Noul coronavirus din China: Cat de ingrijorat ar trebui sa fii?

Virusul din China, cunoscut si sub denumirea de 2019-nCoV, este o noua tulpina de coronavirus, care nu a fost identificata anterior la om. Se crede ca provine de la animale infectate, dintr-o piata din orasul chinez Wuhan. Numarul deceselor a crescut la noua si un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA. Ce stim despre virus?.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala

Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala, a decis Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) in a doua zi a reuniunii sale de urgenta. Asta dupa ce la discutiile de.

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Virusul ucigas din China ar fi aparut dupa ce oamenii au mancat supa de liliac - VIDEO

Una dintre posibilele cauze ale aparitiei virusului cu coroana coronavirus), care a ucis deja 26 de oameni, este faptul ca in unele zone din China s-ar consuma supa de liliac, un preparat popular in orasul Wuhan.

Scena globala, marcata de amenintarea coronavirusului din China. Cum se pregatesc statele lumii pentru combaterea epidemiei si unde se resimt deja primele efecte

Bilantul deceselor din China provocate de noul coronavirus a ajuns la noua persoane, in timp ce numarul cazurilor confirmate a urcat pana la 440, anunta autoritatile sanitare chineze, potrivit Reuters. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )