Libnet.ro
UNICEF

22:45

Stirile ProTV: Orasul din Romnia care s-ar putea dezvolta pe verticala. Va cstiga 120.000 de mp

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Orasul din Romnia care s-ar putea dezvolta pe verticala. Va cstiga 120.000 de mp

In timp ce multe orase mari din tara se extind la periferie cu noi cartiere, unele autoritati incearca sa mareasca centrul pe verticala. continuă pe Hotnews

Barbatul din Constanta, care si-a ucis fiica de 14 ani, a fost arestat

Barbatul din Constanta care si-a ucis fiica de 14 ani saptamana trecuta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Constanta. Decizia nu este definitiva. Tatal Elenei, in varsta de 47.

Stirile Protv Florin Piersic, show la 83 de ani. Si nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai vazut-o n minijup?

Marele actor Florin Piersic implineste duminica frumoasa varsta de 83 de ani. El si-a sarbatorit ziua de nastere asa cum obisnuieste de ani buni, in mijlocul celor care il iubesc. Florin Piersic a fost intampinat sambata seara de fani in cinematograful care ii poarta numele. Acolo a fost organizat un spectacol in cinstea sa.

Stirile ProTV Copilul cazut ntr-un put de 100 metri. Reactia parintilor dupa ce Julen a fost gasit mort

Julen Rosselo, copilul de 2 ani care a cazut intr-un put cu 100 de metri adancime, a fost descoperit mort, dupa o operatiune care a durat 13 zile.

Stirile ProTV: Au datorii pe 30 de ani pentru vile pe Drumul Binelui. N-au curent si se spala la lighean

Pe o piata imobiliara stapanita de haos, o poveste cu totul revoltatoare este cea a unor familii care si-au cumparat cu zeci de mii de euro niste case ce pareau a fi rupte dintr-o poveste.

Stirile Protv Un sofer de camion a cstigat 298 de milioane de dolari la Loto, datorita unui prieten

Un sofer de camion din New York a castigat, vineri, al doilea cel mai mare premiiu din istoria Loteriei newyorkeze, in valoare de 298,3 milioane de dolari.

Stirile ProTV: Au construit att de multe vile, nct nu sunt suficienti turisti. Cu ce pret le vnd

O zona montana Bran-Moeciu este tot mai prezenta in ofertele imobiliare. O treime din cabanele si pensiunile de aici sunt scoase la vanzare. Proprietarii nu-si mai permit sa le intretina, dupa ce s-a construit in nestire, fara profit.

Faze tari: Lacul din Norvegia care cnta; Cu soseaua nghetata bocna, un batrn a gasit o modalitate de a ajunge mai repede la destinatie; Inteligenta artificiala e mai buna ca tine

Un asasin platit a putut fi condamnat cu ajutorul unui ceas inteligent. Dispozitivele electronice pot ajuta si la condamnarea unor criminali. Adolescenta din Suceava cu IQ de geniu. O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )