Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stirile ProTV: Un roman a condus 15 km pe contrasens pe o sosea din Franta, pana a lovit o masina. Nu eu, celalalt era pe contrasens

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un roman a condus 15 km pe contrasens pe o sosea din Franta, pana a lovit o masina. Nu eu, celalalt era pe contrasens

Un roman stabilit in Franta a condus 15 kilometri pe o sosea in timpul noptii, intr-un final lovind o masina care venea din sens opus. Calatoria lui s-a terminat, cand a intrat intr-un alt autoturism, scrie centre-presse. fr. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Un roman a ramas fara autoturismul Tesla de 57.000 de euro imediat dupa ce a intrat in tara

Un autoturism marca TESLA cautat de autoritatile din Norvegia, a fost confiscat de Politia de Frontiera Iasi.

Stirile ProTV: Cum a reactionat o invatatoare care tipa la elevi, cand ministrul Educatiei a intrat peste ea in clasa

Ministrul Educatiei a facut marti dimineata o inspectie fulger in mai multe scoli si gradinite din Ialomita si Calarasi.

Stirile ProTV: Cum arata noile carti de identitate ale romanilor. Vor contine cip, amprente si certificat digital

De anul viitor, vom avea buletine noi. Romania trebuie sa se alinieze standardelor europene si sa modifice formatul actualelor carti de identitate.

Stirile ProTV: Reactiile asistatilor social din Tg. Mures cand afla de ideea primarului. Daca n-avem loc de munca, sa nu avem nici copii?

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea a starnit un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce a postat un mesaj in care propune un control mai strict al celor care vor sa aiba copii.

Stirile ProTV: Datoria inventata de la care a pornit conflictul dintre interlopii Joe si Bebino. Gestul care i-a surprins chiar si pe politisti

Un temut interlop din Bucuresti, dat in urmarire dupa ce si-ar fi atacat un adversar cu sabia, s-a predat. Cezar Petcu, zis si Joe, a mers la politie, la rugamintea mamei sale, careia i-a fost perchezitionata casa luni dimineata.

Tragedie pe o sosea din Dolj: Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs, luni, pe un drum judetean din judetul Dolj, dintre localitatile Galiciuica si Bailesti, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Dolj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )